مایکولیک اسیدها اسیدهای چرب بلندی هستند که در دیواره سلولی آرایه مایکوباکتریال ها یافت می شوند، گروهی از باکتری ها که شامل مایکوباکتریوم توبرکلوزیس، عامل بیماری سل است. این ترکیبات جزء اصلی دیواره سلولی بسیاری از گونه های مایکوباکتریال ها را تشکیل می دهند. [ ۱] علیرغم نامشان، اسیدهای مایکولیک هیچ ارتباط بیولوژیکی با قارچ ها ندارند. مایکولیک اسیدها برای اولین بار توسط Stodola و همکارانش در سال ۱۹۳۸ از عصاره M. tuberculosis جدا شد.
اسیدهای مایکولیک از یک زنجیره بتا هیدروکسی طولانی تر با یک زنجیره جانبی آلفا - آلکیل کوتاه تر تشکیل شده اند. هر مولکول بین ۶۰ تا ۹۰ اتم کربن دارد. تعداد دقیق کربن ها برحسب گونه متفاوت است و می توان از آنها به عنوان کمیتی برای شناسایی این ترکیبات استفاده کرد. همچنین اکثر مایکولیک اسیدها حاوی گروه های عاملی مختلفی هستند.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاسیدهای مایکولیک از یک زنجیره بتا هیدروکسی طولانی تر با یک زنجیره جانبی آلفا - آلکیل کوتاه تر تشکیل شده اند. هر مولکول بین ۶۰ تا ۹۰ اتم کربن دارد. تعداد دقیق کربن ها برحسب گونه متفاوت است و می توان از آنها به عنوان کمیتی برای شناسایی این ترکیبات استفاده کرد. همچنین اکثر مایکولیک اسیدها حاوی گروه های عاملی مختلفی هستند.
wiki: مایکولیک اسید