ماکی زوشی

دانشنامه عمومی

ماکی زوشی ( به ژاپنی: 巻き寿司 Maki sushi ) یکی از انواع سوشی است. مواد سوشی در داخل برنج به حالت رول در می آیند و دور این رول با موادی مانند جلبک نوری یا تخم مرغ املت پیچانده می شود. [ ۱]
در برخی از منابع ماکی زوشی نام دیگر نوری ماکی دانسته شده است. و تعریف آن بدین صورت است که ماکی زوشی نوعی سوشی است که بر روی جلبک نوری ابتدا برنج مخصوص سوشی قرار می گیرد و سپس بر روی آن مواد سوشی مانند ماگورو، خیار، کانپیو، اومه شیسو، ناتو قرار گرفته و با استفاده از ماکی سو مواد به شکل رول در می آیند. برحسب مقدار برنجی که در داخل رول قرار داده می شود. ماکی زوشی به سه نوع هوسوماکی با قطر حداکثر ۳ سانتیمتر ( رول نازک ) ، چوماکی ( رول متوسط ) و فوتوماکی ( رول ضخیم ) تقسیم می شود. [ ۲]
تکاماکی ( به ژاپنی: 鉄火巻 ) :داخل رول ماگوروی قرمز قرار دارد.
• نگی توروماکی ( به ژاپنی: ねぎとろ巻 ) : با توروی ماگورو ( ماهی تن )
• توروتاکوماکی ( به ژاپنی: トロタク巻 ) : با تورو و تاکو 沢庵
• کانپیوماکی ( به ژاپنی: かんぴょう巻 ) :داخل رول کانپیو قرار دارد.
• کاپاماکی ( به ژاپنی: かっぱ巻 ) :داخل رول خیار قرار دارد.
اومه جیسو ماکی ( به ژاپنی: 梅紫蘇巻 うめじそまき ) :داخل آن اومه بوشی و تاکوآن ( شور دایکون )
• شینکوماکی ( به ژاپنی: 新香巻 しんこまき ) : داخل آن خیارشور به سبک ژاپنی و تاکوآن ( شور دایکون ) قرار دارد.
• ناتوماکی ( به ژاپنی: 納豆巻巻 ) :داخل رول ناتو قرار دارد.
• آناکیوماکی ( به ژاپنی: 穴きゅう巻 あなきゅうまき ) :داخل رول آناگو و خیار قرار دارد.
• هیموکیوماکی ( به ژاپنی: ひもきゅう巻 ) :داخل آن آکاگای ( صدف قرمز ) و ماهی خشک و خیار قرار دارد.
• تسونامایوماکی ( به ژاپنی: ツナマヨ巻 ) : داخل آن سس مایونز و کنسرو ماهی تن قرار دارد. [ ۳]
عکس ماکی زوشیعکس ماکی زوشیعکس ماکی زوشیعکس ماکی زوشیعکس ماکی زوشیعکس ماکی زوشی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس