ماکارونی

/mAkAroni/

مترادف ماکارونی: رشته، رشته فرنگی

معنی انگلیسی:
macaroni

فرهنگ فارسی

( اسم ) رشت. خمیر فرنگی خشک است که انواع مختلف درشت و باریک آن دربسته های مخصوص در بازار فروخته میشود . برای طبخ آن ماکارنی را ببلندی انگشت خرد کرده در آب جوش باقدری نمک مانند برنج طبخ کنند . آنرا باید گاهی با کفگیر بیرون آورد و دست زد تا ببینند پخته شده یا نه ولی زیاد نباید پخته شود. همینکه لول. خمیر سفید و درشت شد وبفشاردست نرم گردید پخته است . آنگاه در چلو صافی ریزند تا آبش گرفته شود .سیس یک سیر روغن داغ داخل دیگ کنند و کمی هم آب گرم ریزند و ماکارنی راهم در آن ریخته سرش را میگذارند و تا چند دقیقه دم کنند . بعد پنیر فرنگی یا پنیر خیکی را خرد کرده کمی از آن را در ظرف مخصوصی می پاشند و قدری ماکارنی را در آن ظرف کشیده و کمی پنیر دیگر روی آن بپاشند و اندکی سس دهند و هنچنین یک طبقه پنیر و کمی سس و طبق. دیگر ماکارنی ریزند تاماکارنیها تمام شود . در آخر ژیگویا کباب روی ماکارنی ریزند و سر سفره برند . توضیح ماکارنی انواع مختلف دارد مانند : ماکارنی سرخ کرده ماکارنی کوکو و غیره .

فرهنگ معین

[ ایتا. ] (اِ. ) خمیری که از نشاسته و زردة تخم مرغ درست می کنند و به اشکال مختلف درمی آورند، نی رشته (فره ).

فرهنگ عمید

۱. فرآورده ای در صنایع غذایی به صورت رشته های دراز یا شکل های متنوع دیگر که از آرد تهیه می شود.
۲. غذایی که از دم کردن این فرآورده تهیه می شود.

دانشنامه عمومی

ماکارونی ( به انگلیسی: macaroni، به ایتالیایی: maccheroni ) یک نوع پاستای خشک است که به طور سنتی شکل گرفته و در اشکال و اندازه های گوناگون تولید می شود و دارای طعم و رنگ های متفاوت است.
در ریشه یابی نام ماکارونی گمانه بسیار است. برخی آن را از واژهٔ یونانیِ makaria به معنای «خوراک سوگواری» دانسته اند که در مراسم مردگان خورده می شد. همچنین، برخی از واژهٔ ایتالیاییِ ammaccare دانسته اند که به معنی «خمیر له شده یا ورز داده شده» است. اما در زبان سانسکریت ریشهٔ آن از واژهٔ «ماکارانی» می آید. [ ۲]
در ایران ماکارونی را هم با نام ماکارانی صدا میکنند هم با نام ماکارونی.
ماکارونی در ایران جزو غذاهای بسیار محبوب میباشد و دوست داران زیادی در همه سنین دارد.
ماکارونی یکی از گونه های پاستا است. این ماده خوراکی بیشتر در کارخانجات به صورت خشک تولید شده و پیش از خوردن جوشانده می شود. معنا و شکل ماکارونی در هر کشور یا منطقه تفاوت دارد. در ژاپن بیشتر به گونه ای پاستا گفته می شود که شکل ظاهری آن به صورت میله ای کوتاه سوراخ دار یا به شکل صدف یا طرح های گوناگون دیگر است. در ایتالیا ماکارونی اشاره به نوعی پاستا به شکل میله ای سوراخ دار کوتاه است. به زبان انگلیسی، ماکارونی به معنای نوعی پاستای میله مانند کوتاه و سوراخ دار است، اما در بین ایتالیایی– آمریکایی ها در سراسر فیلادلفیا و نیویورک، ماکارونی واژه ای است که به همه گونه های «پاستا» اشاره دارد. [ ۳]
در ایران واژهٔ «ماکارونی»، هم معنا با پاستا و به صورت گسترده برای انواع اسپاگتی و ماکارونی طرح دار و غیره به کار می رود. ایرانی ها همچنین نوعی پاستای برشته به نام «ته دیگ ماکارونی» دارند که بسیار محبوب است.
بهترین ماکارونی از سمولینای گندم دوروم به دست می آید. سمولینا حاصل آسیابانیِ گندم سختی، به نام گندم دوروم ( جنس Triticum و گونه Durum ) است. البته از گندم های دیگر نیز برای تهیه آرد ماکارونی استفاده می کنند. شایان ذکر است که طبق قوانین ایتالیا ماکارونی را فقط می توان از آرد گندم دوروم یا آرد سمولینا تهیه کرد.
شباهت ها
• اسپاگتی و ماکارونی هردو از زیر شاخه های پاستا هستند و از آرد سمولینا ساخته می شوند.
تفاوت ها
• برای ساخت اسپاگتی خمیر را به شکل رشته های دراز درمی آورند ولی ماکارونی بر حسب منطقه و کشور دارای معنای مختلفی است و برخی از اشکال آن به صورت لوله های کوچک توخالی، حلزونی، مارپیچ، پاپیونی و غیره است.
عکس ماکارونیعکس ماکارونی

ماکارونی (فیلم). ماکارونی ( به ایتالیایی: Maccheroni ) محصول ۱۹۸۵ ایتالیا فیلمی کمدی به کارگردانی اتوره اسکولا است.
جک لمون نقش یک تاجر موفق، خسته جسمی که معتاد به قرص است را بازی می کند که می خواهد دوره طلاق را طی کند از ناپل دیدن می کند. او چندین روزی را در آنجا به عنوان یک مهمان یک آشنا تجاری محلی که حود را وقف خانواده اش کرد است سپری می کند. در این فرایند لمون یاد می گیرد که چگونه آرام باشد و خوب زندگی کند.
عکس ماکارونی (فیلم)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

دانشنامه آزاد فارسی

ماکارونی (macaroni)
ماده ای غذایی از خمیر گندم یا دیگر خمیرها به شکل رشته هایی باریک. از نوعی گندم سخت و نیمه شفاف، موسوم به ماکارونی یا دوروم، تهیه می شود که سرشار از گلوتِناست و بیشتر در جنوب اروپا و دیگر مناطق گرمسیر کشت می شود. از محصولات خاص ایتالیاست و همراه با انواع دیگر اسپاگتی یکی از غذاهای اصلی ایتالیایی ها را تشکیل می دهد. گندم مورد استفاده برای تهیۀ ماکارونی را به شکل بلغور درشتی درمی آورند و سبوس آن را جدا می کنند. سپس آن را با آب گرم خمیر می کنند و با فشار از صفحه ای متخلخل عبور می دهند تا به شکل ریسمان هایی بلند و توخالی درآید. سپس به طول دلخواه برش می دهند و معمولاً خشک می کنند. ماکارونی در پخت آب را به خود جذب می کند و متورم می شود.

مترادف ها

macaroni (اسم)
ژیگولو، ماکارونی، رشته فرنگی، جوان خارج رفته، نوعی پنگوئن یا بطریق

noodle (اسم)
احمق، ماکارونی، رشته فرنگی

فارسی به عربی

حلوی , معکرونة

پیشنهاد کاربران

بپرس