فندق خامه ای که برخی به تقلید از فنگلیش ماکادمیا، ماکادامیا و فندق استرالیایی نیز آن را می خوانند، دانه ای آجیلی که مصارف گوناگونی به عنوان میان وعده و آشپزی است. خاستگاه این گیاه آفریقای جنوبی، استرالیا و برخی جزایر اقیانوس آرام است و همچنین اخیراً در کشورهای آمریکایی اقدام به کشت آن کردند.
درختان این گیاه خشکباری همیشه سبز مانند هم خانواده خود یعنی فندق نیمه گرمسیری از رویش بذر حاصل می شود. اگر این گیاه در تمامی فصول سال از برگ های شاداب و سالم برخوردار باشد، باردهی خوبی خواهد داشت. با توجه به اینکه اخیراً در برخی نقاط کشور به کشت آن پرداخته شده است و به دلیل تولیدکنندگان کم گرانترین خشکبار جهان است و نیز نزد مردم محبوبیت بالایی دارد، دارای قابلیت خوبی در اقتصاد محلی و مملکت است.
فندق خامه ای میوه ای همسان فندق و مغذی ترین خشکبار جهان است. مغز فندق خامه ای بسیار نیروزا بوده و حاوی چربی های مفید است. فندق خامه ای دارای ۷۶٪ روغن طبیعی، ۹٪ پروتئین، ۹٪ کربوهیدرات و ۲٪ الیاف است. همچنین حاوی ویتامین های نیاسین، ب - ۱ و ب - ۲ و نیز عناصر ضروری همچون کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، سلنیوم و آهن است. روغن فندق خامه ای سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع است که خطر حملات قلبی را کاهش می دهد.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفدرختان این گیاه خشکباری همیشه سبز مانند هم خانواده خود یعنی فندق نیمه گرمسیری از رویش بذر حاصل می شود. اگر این گیاه در تمامی فصول سال از برگ های شاداب و سالم برخوردار باشد، باردهی خوبی خواهد داشت. با توجه به اینکه اخیراً در برخی نقاط کشور به کشت آن پرداخته شده است و به دلیل تولیدکنندگان کم گرانترین خشکبار جهان است و نیز نزد مردم محبوبیت بالایی دارد، دارای قابلیت خوبی در اقتصاد محلی و مملکت است.
فندق خامه ای میوه ای همسان فندق و مغذی ترین خشکبار جهان است. مغز فندق خامه ای بسیار نیروزا بوده و حاوی چربی های مفید است. فندق خامه ای دارای ۷۶٪ روغن طبیعی، ۹٪ پروتئین، ۹٪ کربوهیدرات و ۲٪ الیاف است. همچنین حاوی ویتامین های نیاسین، ب - ۱ و ب - ۲ و نیز عناصر ضروری همچون کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، سلنیوم و آهن است. روغن فندق خامه ای سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع است که خطر حملات قلبی را کاهش می دهد.
wiki: ماکادمیا