ماروچینو ( به ایتالیایی: Marocchino ) نوعی نوشیدنی قهوه متعلق به آلساندریا، ایتالیا است. کافه ماروچینو در لیوانی کوچک سرو می شود و شامل یک شات اسپرسو ( گاهی یک شات کوچک، یا ریسترتو ) ، پودر کاکائو و کف شیر می باشد. در بعضی از مناطق شمالیِ ایتالیا، شکلات داغ غلیظ اضافه می شود. در البا، خانهٔ شرکت ایتالیایی شکلات فریرو، نوتلا استفاده می شود. نام ماروچینو ( واژهٔ ایتالیایی برای مراکشی ) از رنگ آن نشات گرفته است، زیرا ماروچینو ( چرم مراکش ) نوعی چرم قهوه ای روشن بود که در دهه ۱۹۳۰ میلادی برای ساخت کش سر استفاده می شد.
روش های تهیه کافه ماروچینو مختلف است. معمولاً، ابتدا در کف فنجان پودر کاکائو پاشیده می شود، سپس اسپرسو و کف شیر ریخته می شود و در آخر دوباره پودر کاکائو روی محتویات ریخته می شود.
• بیچرین
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفروش های تهیه کافه ماروچینو مختلف است. معمولاً، ابتدا در کف فنجان پودر کاکائو پاشیده می شود، سپس اسپرسو و کف شیر ریخته می شود و در آخر دوباره پودر کاکائو روی محتویات ریخته می شود.
• بیچرین
wiki: ماروچینو