مؤسسات فناوری هند

دانشنامه عمومی

مؤسسات فناوری هندوستان ( به انگلیسی: Indian Institutes of Technology ) مشهور به آی آی تی ( IITs ) نام مجموعه ای از معتبرترین دانشگاه های کشور هند است. این مؤسسات آموزش عالی گروهی متشکل از ۱۸ دانشگاه مستقل معتبر و پنج دانشگاه در حال افتتاح است که به عنوان «مؤسسهٔ مهم ملی» توسط پارلمان هند اعلام و تأسیس شده اند.
دانشگاه های آی آی تی به عنوان «مؤسسهٔ مهم ملی» توسط «شورای فراگیر هند برای آموزش های فنی» به رسمیت شناخته شده است. [ ۱]
آزمون های ورودی IIT - JEE و GATE دو عامل مهم در موفقیت دانشگاه های آی آی تی محسوب می شود و دانشگاه های آی آی تی را قادر می سازد تا فقط دانشجویان شایسته را بپذیرید؛ و به اعتبار نام آی آی تی منجر شده است. [ ۲] از عوامل دیگری که به موفقیت دانشگاه های آی آی تی کمک کرده روش های علمی دقیق استخدام و همکاری با صنایع می باشد. این روش برای انتخاب اعضای هیئت علمی در دانشگاه های آی آی تی در مقایسه با دیگر موسسات آموزشی با درجه مشابه، سختگیرانه تر است. [ ۳] دارا بودن مدرک دکترا پیش شرط قرار ملاقات برای استخدام اعضای هیئت علمی است. فارغ التحصیلان دانشگاه های آی آی تی مورد احترام همسالان، دانشگاه ها و صنعت قرار دارند. [ ۴]
مجلس نمایندگان ایالات متحده آمریکا طی قطعنامه ای بر نقش آمریکایی های هندی تبار به خصوص فارغ التحصیلان دانشگاه های آی آی تی در کمک به جامعه آمریکا تأکید مجدد کرده و بر آن ارج نهاده است. [ ۵] چین نیز به طور مشابه، بر ارزش و نقش مؤثر فارغ التحصیلان دانشگاه های آی آی تی تأکید کرده. [ ۶]
روند عمومی پذیرش دانشجو در این دانشگاه ها در مقطع کارشناسی از طریق «آزمون ورودی مشترک» انجام می شود که با نام IIT - JEE مشهور است. ظرفیت پذیرش در مقطع کارشناسی در سال حدود ۸٬۰۰۰ نفر از داوطلبان پذیرفته شده در این آزمون است.
همچنین از طریق آزمون های JAM , JMET , GATE و CEED پذیرش دانشجو صادر می شود که حدود ۱۵٬۵۰۰ نفر برای مقطع کارشناسی، ۱۲٬۰۰۰ نفر کارشناسی ارشد به علاوهٔ تعدادی پژوهشگر در مقطع دکتری در مجموعهٔ IITها پذیرفته می شوند.
در رتبه بندی دانشگاه های هند، همواره آی آی تی ها با توجه به کیفیت علمی، آموزش استاندارد، نحوهٔ پذیرش دانشجو، امکانات و تجهیزات پژوهشی و محوطهٔ دانشگاه بالاتر از دانشکده های مهندسی و فنی دیگر هند قرار داشته اند. [ ۷] در بررسی دانشگاه های مهندسی و فنی هند از نظر کیفیت علمی، استاندارد آموزش، نحوهٔ پذیرش دانشجو، امکانات و تجهیزات پژوهشی و محوطهٔ دانشگاه همواره آی آی تی ها بالاتر از دانشکده های دیگر هند قرار داشته اند.
عکس مؤسسات فناوری هندعکس مؤسسات فناوری هند
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس