لیته ترشی

لغت نامه دهخدا

لیته ترشی. [ ت َ /ت ِ ت ُ ] ( اِ مرکب ) ترشی بادنجان که بادنجان آن را کوبیده و له کرده باشند. لیته. و رجوع به لیته شود.

فرهنگ فارسی

( اسم ) ترشیی است که از بادنجان پخت. کوفته و سرکه سازند .
ترشی بادنجان که بادنجان آنرا کوبیده و له کرده باشند ٠ لیته ٠

دانشنامه عمومی

سبزی های معطر، فلفل سبز، کلم سفید، سیاه دانه، ادویه ترشی، سرکه، بادمجان، سیر، زردچوبه از مهم ترین مواد لازم برای تهیه ترشی لیته هستند.
https://www. offdecor. com/%D8%B7%D8%B1%D8%B2 - %D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87 - %D8%AA%D8%B1%D8%B4%DB%8C - %D9%84%DB%8C%D8%AA%D9%87 - HJY766لغتنامه دهخدا ( آنلاین ) ، https://web. archive. org/web/20100419201731/http://www. loghatnaameh. com/
• خوراکی ها
• ترشی جات
عکس لیته ترشیعکس لیته ترشی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس