لیته

/lite/

لغت نامه دهخدا

لیته. [ت َ / ت ِ ] ( اِ ) پخته و سپس کوفته. ترشی بادنجان پخته و سپس کوفته. ترشی است که از بادنجان پخته کوفته و سرکه میسازند. لیته ترشی. لیته بادنجان. ترشیی که از بادنجان پخته و له کرده و پاره ای ابزارها کنند.

فرهنگ فارسی

بادمجان پخته ولهیده، ترشی بادمجان
( اسم ) لیته ترشی .یا لیته بادنجان . ترشیی است که از بادنجان پخته و له کرده و بعضی مواد دیگر تهیه کنند .
پخته و سپس کوفته ترشی بادنجان پخته و سپس کوفته ٠ ترشی است که از بادنجان پخت. کوفته و سرکه میسازند لیته ترشی لیت. بادنجان ترشی که از بادنجان پخته و له کرده و پار. ابزارها کنند ٠

فرهنگ معین

(تِ ) (اِ. ) ۱ - بادمجان پخته . ۲ - ترشی بادمجان .

فرهنگ عمید

۱. بادمجان پخته و لهیده.
۲. ترشی بادمجانِ پخته و له شده.

دانشنامه عمومی

لیته (استان). لیته ( Leyte ) یکی از استان های کشور فیلیپین است. این استان در خاور این کشور قرار گرفته است و بخشی از جزیره های ویسایا به شمار می رود.
مرکز این استان شهر تاکلوبان است. جمعیت آن حدود یک میلیون و ششصد هزار نفر است. مساحت این استان پنج هزار و هفتصد کیلومتر مربع است [ ۱] .
عکس لیته (استان)

لیته (رومانی). شهر لیته ( به رومانیایی: Liteni ) در شهرستان سوچاوا در کشور رومانی واقع شده است. جمعیت این شهر ۹٬۸۵۱ نفر [ ۱] است.
عکس لیته (رومانی)عکس لیته (رومانی)عکس لیته (رومانی)عکس لیته (رومانی)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

در افغانستان به غذایی که شفته شده می گن لیته شده

بپرس