لطف اباد

لغت نامه دهخدا

( لطف آباد ) لطف آباد. [ ل ُ ] ( اِخ ) دهی از دهستان سنگان بخش رشخوار شهرستان تربت حیدریه ، واقع در 15هزارگزی شمال باختری تربت حیدریه ، سر راه شوسه عمومی تربت حیدریه به رشخوار. جلگه ، گرمسیر و دارای 40 تن سکنه. آب آن از قنات. محصول آن غلات و پنبه. شغل اهالی زراعت و گله داری و راه آن اتومبیل رو است. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 9 ).

لطف آباد. [ ل ُ ] ( اِخ ) دهی از دهستان فروغن بخش ششتمد شهرستان سبزوار، واقع در 42هزارگزی باختری ششتمد و 7هزارگزی جنوب کال شور. جلگه ، گرمسیر و دارای 133 تن سکنه. آب آن از قنات. محصول عمده آن غلات ، پنبه و شغل اهالی زراعت و راه آنجا مالرو است. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 9 ).

لطف آباد. [ ل ُ ] ( اِخ ) قصبه مرکز بخش و دهستان لطف آباد شهرستان دره گز، واقع در 24هزارگزی شمال خاوری دره گز. جلگه ، معتدل و دارای 2595 تن سکنه. آب آن از رودخانه. محصول آنجا غلات ، پنبه و انگور. شغل اهالی زراعت و راه آنجا اتومبیل رو است. ادارات دولتی : بخشداری ، شهربانی ، دارائی ، ژاندارمری ، پست و تلگراف ، فرهنگ ، گمرک ، مرزبانی ، پادگان نظامی و دبستانی نیز دارد. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 9 ).

لطف آباد. [ ل ُ ] ( اِخ ) نام یکی از بخشهای پنجگانه شهرستان دره گز که محدود است از شمال به خاک شوروی ، از خاور به بخش کلات ، از جنوب و جنوب باختری به بخش چاپشلو و از باختر به بخش حومه دره گز. لطف آباد تا اوایل سال 1329 یکی از دهستانهای تابع بخش دره گز بود و موقعی که دره گز به شهرستان تبدیل شده لطف آباد نیز به بخش تبدیل گشته است. این بخش از 12 آبادی تشکیل یافته و مجموع نفوس آن در حدود 5772 نفر است. اهمیت لطف آباد به واسطه موقعیت آن است که در مرز واقع شده ، لیکن نسبت به جمعیت و محصول چندان قابل ملاحظه نیست. راه شوسه مرکز استان به لطف آباد منتهی میشود. محصول عمده آنجا غلات ، پنبه و انگور. شغل مردان آن زراعت و مالداری و صنایع دستی زنان قالیچه بافی است. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 9 ).

لطف آباد. [ ل ُ ] ( اِخ ) دهی از دهستان ریوند بخش حومه شهرستان نیشابور، واقع در ششهزارگزی باختر نیشابور. جلگه ، معتدل و دارای 613 تن سکنه. آب آن از قنات. محصول آن غلات و پنبه. شغل اهالی زراعت و راه آن مالرو است. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 9 ).

لطف آباد. [ ل ُ ] ( اِخ ) دهی از دهستان گاودول بخش مرکزی شهرستان مراغه ، واقع در 45هزارگزی جنوب مراغه و 8500گزی خاور شوسه مراغه به میاندوآب. جلگه ، معتدل و مالاریائی و دارای 102 تن سکنه. آب آن از رودخانه لیلان. محصول آنجا غلات ، چغندرو نخود. شغل اهالی زراعت و صنایع دستی جاجیم بافی و راه آن مالرو است. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 4 ).

فرهنگ فارسی

( لطف آباد ) ۱ - بخشی است از شهرستان دره گز در جنوب شوروی و باختر کلات . دارای ۱۲ آبادی ۵۷۷۲ تن سکنه . محصول : غله پنبه و انگور . صنعت : قالیچه بافی . ۲ - قصبه مرکز بخش لطف آباد در ۲۴ کیلومتری شمال خاور دره گز جلگه و معتدل ۲۵۹۵ تن سکنه . محصول : غله پنبه انگور .
دهی از دهستان گاودول بخش مرکزی شهرستان مراغه .

دانشنامه عمومی

لطف آباد (بم). لطف آباد، روستایی در دهستان روداب غربی بخش بروات شهرستان بم در استان کرمان ایران است.
بر پایه سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵، جمعیت این روستا برابر با ۱٬۲۲۸ نفر ( ۳۷۷ خانوار ) بوده است. [ ۱]
عکس لطف آباد (بم)

لطف آباد (درگز). لُطف آباد شهری در بخش لطف آباد شهرستان درگز استان خراسان رضوی ایران است و زبان مردم این روستا ترکی خراسانی است. [ ۱]
بر پایه سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵ جمعیت این شهر ۱٬۸۶۵ نفر ( در ۶۰۵ خانوار ) بوده است. [ ۲]
عکس لطف آباد (درگز)

لطف آباد (نیشابور). لطف آباد، روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان نیشابور در استان خراسان رضوی ایران است.
این روستا در دهستان ریوند قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۸۵۴ نفر ( ۲۳۸خانوار ) بوده است. [ ۱]
عکس لطف آباد (نیشابور)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

دانشنامه آزاد فارسی

لطف آباد. لُطْف آباد
شهری در استان خراسان رضوی، شهرستان درگز، و مرکز اداری بخش لطف آباد. با ارتفاع ۲۶۵ متر، در منطقه ای کوهستانی، در ۱۳۵کیلومتری شمال غربی مشهد و ۲۱کیلومتری شرق شمالی درگز قرار دارد. این شهر در کنار مرز ایران و ترکمنستان واقع شده است. اقلیم این شهر معتدل مایل به گرم و خشک و جمعیت آن۲,۰۶۱ نفر است (۱۳۸۵).

پیشنهاد کاربران

بپرس