لری پیستوا

دانشنامه عمومی

لوری آن پیستوا ( /paɪˈɛstəwɑː/ py - ES - tə - wah; [ ۱] ۱۴ دسامبر ۱۹۷۹–۲۳ مارس ۲۰۰۳ ) گروهبان نیروی زمینی ایالات متحده آمریکا بود که در طول جنگ عراق کشته شد. او که یکی از اعضای سپاه کوارترمستر بود، در حمله عراق که در آن سربازان همکارش شوشانا جانسون و دوست پیستوا جسیکا لینچ مجروح شدند، جان باخت. او یکی از اعضای قبیله هوپی و اولین زن از سرخ پوستان ایالات متحده آمریکا بود که در جنگ در حین خدمت در ارتش آمریکا جان خود را از دست داد و اولین زن در ارتش ایالات متحده بود که در جنگ عراق کشته شد. قله پیستوا در آریزونا به افتخار او نامگذاری شده است.
پیستوا در توبا سیتی، آریزونا، در خانواده تری پیستوا و پریسیلا «پرسی» باکا به دنیا آمد. [ ۲] [ ۳] [ ۴] پدرش هوپی بومی آمریکایی و مادرش مکزیکی - آمریکایی است. [ ۵] این زوج اولین بار در سال ۱۹۶۴ ملاقات کردند و در نوامبر[ ۶] ازدواج کردند.
خانواده پیستوا پیشینه نظامی طولانی داشتند. پدربزرگ پدری او در ارتش ایالات متحده در جبهه اروپایی جنگ جهانی دوم خدمت کرد، [ ۷] و پدرش تری پیستوا در سپتامبر ۱۹۶۵ به ارتش ایالات متحده فراخوانده شد و قبل از اینکه در ماه مارس ۱۹۶۷ به خانه بازگردد در جنگ ویتنام خدمت کرد. [ ۸]
خانواده پیستوا در شهر توبا، شهری واقع در منطقه حفاظت شده سرخپوستان ناواهو در شهرستان کوکانینو ساکن بودند. [ ۹] در کودکی به او نام هوپی به معنای دختر خرس سفید داده شد. [ ۱۰] نام خانوادگی او از ریشه زبان هوپی به معنای «آب جمع شده در صحرا توسط باران سخت» گرفته شده است؛ بنابراین، Piestewa ( Hopi: ) به معنای «مردمی که در کنار آب زندگی می کنند» ترجمه می شود.
پیستوا عضو یگان تعمیر و نگهداری ۵۰۷ ارتش ایالات متحده بود. گروه او در یک کاروان در صحرا حرکت می کرد و قرار بود در روزهای آغازین جنگ، ناصریه در جنوب عراق را دور بزند. اما کاروان در طول مسیر گم شد و در ۲۳ مارس ۲۰۰۳ در ناصریه به کمین افتاد.
هنگامی که پیستوا زیر «سیل آتش» قرار گرفت ( به قول تحقیقات ارتش در مورد نبرد ) ، او با سرعت زیاد رانندگی کرد و از آتش دشمن فرار کرد تا اینکه یک آرپی جی به هاموی او برخورد کرد. [ ۱۱] پیستوا، جانسون و لینچ همگی با جراحات از تصادف جان سالم به در بردند، در حالی که سه سرباز دیگر در هاموی جان باختند. آنها به همراه چهار نفر دیگر اسیر شدند و پیستوا به زودی بر اثر جراحات جان باخت. ویدئویی از برخی از اسیران جنگی آمریکایی، از جمله پیستوا ( که اندکی قبل از مرگ او در بیمارستانی در عراق فیلمبرداری شد ) ، بعداً در سراسر جهان از تلویزیون الجزیره پخش شد. [ ۱۲] طبق کتاب جسیکا لینچ - من هم یک سرباز هستم: داستان جسیکا لینچ - پیستوا از ناحیه سر زخمی شد و انجام یک جراحی مغز و اعصاب ظریف در یک بیمارستان غیرنظامی عراق در شرایط زمان جنگ ( به دلیل محدودیت هایی مانند برق متناوب ) غیرممکن بود.
عکس لری پیستوا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس