قهوهٔ کم کافئین

دانشنامه عمومی

قهوهٔ کم کافئین ( انگلیسی: Low caffeine coffee ) اصطلاحی است که توسط تولیدکنندگان قهوه برای وصف قهوه ای استفاده می شود که در معرض فرآیند کافئین زدایی قرار نگرفته است، هر چند؛ کافئین آن به میزان قابل توجهی نسبت به قهوه معمولی کمتر است.
حذف کافئین می تواند باعث کاهش شدید طعم طبیعی دانهٔ قهوه شود. بزرگترین تولید کنندگان قهوه در جهان، در طول فرآیند کافئین زدایی، از روش های مختلفی برای حذف کافئین قهوه استفاده می کنند که اغلب از طریق دستکاری شیمایی و استفاده از برخی حلال های شیمیایی مضر مثل دی کلرومتان و اتیل استات است[ نیازمند منبع] . یکی از روش هایی که از حلال ها استفاده نمی کند، بخارپز کردن یا خیساندن دانه ها در آب داغ برای مدتی مشخص است که به روش سوئیسی مشهور است[ ۱]
مصرف کافئین در دوزهای زیاد و به ویژه دوره های طولانی مدت، می تواند منجر به شرایطی به نام کافئینیسم شود[ ۲] [ ۳] . کافئینیسم معمولاً وابستگی به کافئین را با طیف وسیعی از شرایط جسمی و روحی ناخوشایند از جمله عصبی بودن، تحریک پذیری، اضطراب، لرزش، پرش عضلانی، هیپررفلکسی، بی خوابی، سردرد، آلکالوز تنفسی و تپش قلب ترکیب می کند[ ۴] [ ۵] . علاوه بر این، از آنجا که کافئین تولید اسید معده را افزایش می دهد، مصرف زیاد آن در طول زمان ممکن است منجر به زخم گوارشی و التهاب مری گردد[ ۶] .
عکس قهوهٔ کم کافئین
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران