قهوه کردی

دانشنامه عمومی

قهوه کُردی یک نوشیدنی سنتی گرم در آشپزی کٌردی[ ۱] است. این قهوه از میوه های درخت بنه برشته شده روی زمین تهیه می شود و به صورت طبیعی فاقد کافئین است. این نوشیدنی به ویژه در بخش هایی از جنوب شرقی آناتولی محبوب است. [ ۲] قهوه کردی در سال های ۱۸۵۰ تا ۱۹۳۰ در فرانسه تولید می شد. ولی حکومت عثمانی پادشاه وقت عثمانیان شرکت های فرانسوی را مجبور به عوض کردن نام قهوه کردی به ترکی کرد
عکس قهوه کردیعکس قهوه کردیعکس قهوه کردی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس