قهوه ربوستا

دانشنامه عمومی

قهوه ربوستا ( انگلیسی: Robusta coffee ) از دانه گیاه قهوه کانفورا تهیه می گردد. این قهوه گونه ای مقاوم با اسیدیته کم و تلخی بالا است. قهوه کانفورا به طور معمول به عنوان هم خانواده قهوه روبوستا شناخته می شود، که عمدتاً در تهیه قهوه فوری و اسپرسو مورد استفاده قرار می گیرد.
• قهوه روبوستا تانزانیا
• روبوستا اوگاندا
• قهوه روبوستا جاوا
• قهوه روبوستا اندونزی
• قهوه روبوستا کنگو
• قهوه روبوستا ویتنام
عکس قهوه ربوستاعکس قهوه ربوستاعکس قهوه ربوستا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس