قره قروت

/qarequrut/

برابر پارسی: ترف

فرهنگ فارسی

( اسم ) قراقروت .

فرهنگ معین

(قَ رَ قُ ) [ تر. ] (اِ. ) یکی از انواع لبنیات به رنگ سیاه و بامزه بسیار ترش که از دوغ به دست می آید.

فرهنگ عمید

مادۀ خوراکی ترش مزه که از جوشاندۀ غلیظ شدۀ آب ماست تهیه می شود، کشک سیاه، ترف.

جدول کلمات

ترف

پیشنهاد کاربران

طرز تهیه قره قروت به روش آسان و سریع را در سایت yummcook. com
آشِ قَرِهقُروت: ترف، ترفینە
In English: black kask/Qarehqurut/Qara
درگیلان به سرج معروف است که باترکیبات کره وگردووسایرموادخوراکی شیره سیاه رنگی بدست می آیدکه برای کدرشدن وقهوه ای شدن پلواستفاده میشود
کشک به تورکی === قوروت
سیاه به تورکی === قارا ، قره
در گفتار لری ( شهیون ) کراکُری گفته می شود.
اسید لکتیک
کشک سیاه
ترف
پینوک

بپرس