فلاون ها ( از لغت لاتین flavus به معنی "زرد" ) دسته ای از فلاونوئیدها بر اساس هسته اصلی ۲ - فنیل کروم - ۴ - وان ( ۲ - فنیل - ۱ - بنزوپیران - ۴ - اون است که در تصویر اول این مقاله نشان داده شده است. [ ۱] [ ۲]
فلاون ها در برخی مواد غذایی از جمله در ادویه جات و برخی میوه ها و سبزیجات زرد یا نارنجی موجود است. [ ۱] فلاون های متداول شامل آپیژنین ( '۷٬۵٬۴ - تری هیدروکسی فلاون ) ، لوتئولین ( '۳، '۷٬۵٬۴ - تتراهیدروکسی فلاون ) ، تانگریتین ( '۸٬۷٬۶٬۵٬۴ - پنتامتوکسی فلاون ) ، کرایسین ( ۷٬۵ - دی هیدروکسی فلاون ) و ۶ - هیدروکسی فلاون است.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلففلاون ها در برخی مواد غذایی از جمله در ادویه جات و برخی میوه ها و سبزیجات زرد یا نارنجی موجود است. [ ۱] فلاون های متداول شامل آپیژنین ( '۷٬۵٬۴ - تری هیدروکسی فلاون ) ، لوتئولین ( '۳، '۷٬۵٬۴ - تتراهیدروکسی فلاون ) ، تانگریتین ( '۸٬۷٬۶٬۵٬۴ - پنتامتوکسی فلاون ) ، کرایسین ( ۷٬۵ - دی هیدروکسی فلاون ) و ۶ - هیدروکسی فلاون است.
wiki: فلاون ها