فرهنگ در شیلی

دانشنامه عمومی

فرهنگ شیلی دارای تنوع و تاریخ عمیقی است.
شمال شیلی مرکز مهمی برای فرهنگ دوران قرون وسطا و اوایل دوره جدید امپراتوری اینکا می باشد، در حالی که نواحی مرکزی و جنوبی، مناطق فعالیت های فرهنگی ماپوچه است. در سراسر دوره استعماری در پی فتح این کشور، و طی دوران اولیه جمهوری، فرهنگ کشور تحت سیطره اسپانیایی ها بوده است. تأثیرات اروپاییان دیگر عمدتاً انگلیسی و فرانسوی از آغاز قرن ۱۹ ام شروع شد و تا امروز نیز ادامه داشته است.
رقص ملی این کشور "کوئکا" ( Cueca ) است. شکل دیگری از ترانه سنتی شیلی، که البته همراه رقص نیست، "تونادا" ( tonada ) می باشد. موسیقی وارد شده توسط استعمارگران اسپانیایی، از کوئکا، بر اساس یک بخش ملودی واسطه ای و یک ملودی بارزتر، قابل تمایز است. در اواسط دهه ۱۹۶۰، اشکال موسیقی بومی توسط "خانواده پارا" ( Parra family ) و به کمک شعر نوی شیلی مجدداً احیاء شد، که همراه با فعالان و اصلاحگران سیاسی شد و توسط خواننده سبک فالک و محقق فرهنگ عامه و شرح نژادی مارگوت لویولا ( Margot Loyola ) عرضه شد.
مردم شیلی کشورشان را «país de poetas» یا 'سرزمین شعرا' می نامند.
گابریلا میسترال اولین شیلیایی بود که جایزه نوبل ادبیات را در سال ( ۱۹۴۵ ) برد. اما، مشهورترین شاعر شیلی، پابلو نرودا است که جایزه نوبل را در سال ( ۱۹۷۱ ) برنده شد و به خاطر مجموعه آثار دربارهٔ رومانس ( داستان عاشقانه ) ، طبیعت، و سیاست شهرت جهانی دارد. سه خانه بسیار فردگرای اش ( منحصربه فرد ) در نواحی ایسلا نگرا، سانتیاگو و والپاریزو مقصدی معروف برای جهانگردان می باشد.
عکس فرهنگ در شیلیعکس فرهنگ در شیلیعکس فرهنگ در شیلیعکس فرهنگ در شیلیعکس فرهنگ در شیلی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس