غذاهای تامیل

دانشنامه عمومی

غذاهای تامیل یک سبک آشپزی از مردم تامیل است که از ایالت تامیل نادو در جنوب هند و همسایه آن سریلانکا سرچشمه می گیرد. [ ۱] گوشت، همراه با برنج، حبوبات و عدس نیز محبوب هستند. برای تهیه طعم ترش از لبنیات و تمر هندی استفاده می شود. در مناسبت های خاص، غذاهای سنتی تامیل به روش سنتی سرو می شود و از برگ های موز به جای ظروف استفاده می شود. پس از خوردن، از برگ های موز به عنوان غذای ثانویه برای گاو استفاده می شود. یک وعده صبحانه معمولی شامل idli یا دوسا با چاتنی است. ناهار شامل برنج، سمبار، کشک، کوژامبو و رسام است.
برنج غذای اصلی اکثر مردم تامیل است. به طور کلی در هنگام ناهار و گاهی اوقات شام مصرف می شود. سورو همراه با مواد غذایی دیگر مانند سمبر، پوریال، رسام، کوتو، کیرای و کشک سرو می شود.
هر منطقه ای که تامیل ها در آن زندگی می کردند، نوع متمایز خود را از غذاهای رایج ایجاد کرده است. چهار بخش تامیلاکام باستانی غذاهای تامیلی منحصر به فرد خود را آماده می کنند.
عکس غذاهای تامیلعکس غذاهای تامیلعکس غذاهای تامیلعکس غذاهای تامیلعکس غذاهای تامیل
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس