عناصر غذایی سوشی

دانشنامه عمومی

عناصر غذایی سوشی یا نتا به عناصر غذایی ای گفته می شود که بر روی برنج سوشی یا در داخل آن قرار می گیرد. گوشت ماهی محبوب ترین عنصر غذایی برای انواع گوناگون سوشی است. برخی از این عناصر غذایی سنتی و برخی معاصر هستند.
• آبوری سوشی ( به ژاپنی: 炙り寿司 Aburi sushi ) یا ( به انگلیسی: roasted sushi ) یک نوع نیگیری سوشی است که ماهی بر سر آن نیمه پخته نیمه خام است.
گونکان ماکی ( به ژاپنی: 軍艦巻 Gunkan - maki ) به معنی رول کشتی جنگی است. جلبک کاغذ مانند نوری به دور سوشی پیچیده شده می شود نوری بر سر سوشی حالت دیواره مانندی را به وجود می آورد و مانع از افتادن موادی مانند تخم ماهی می شود.
ماکی زوشی ( به ژاپنی: 巻き寿司 Maki sushi ) یا ( به انگلیسی: roll ) مواد سوشی در داخل برنج به حالت رول در می آیند و دور این رول نوری پیچانده می شود. از نظر تقیسم بندی ۴ نوع ماکی سوشی سنتی و یک نوع ماکی سوشی معاصر وجود دارد.
• چوماکی ( به ژاپنی: 中巻き Chu maki ) یا ( به انگلیسی: medium roll ) اندازه رول در حد متوسط است.
• فوتوماکی ( به ژاپنی: 太巻き Futo maki ) یا ( به انگلیسی: large or fat roll ) قطر رول بزرگ است.
• هوسوماکی ( به ژاپنی: 細巻き Hoso maki ) یا ( به انگلیسی: thin roll ) قطر رول کوچک است و تنها یک ماده ترکیبی در داخل برنج آن جای می گیرد.
• تِه ماکی ( به ژاپنی: 手巻き Temaki ) یا ( به انگلیسی: hand roll ) شکل سوشی شبیه قیف است.
کالیفرنیاماکی ( به ژاپنی: Uramaki ) یک سبک جدید است. در این سبک سطح بیرونی رول برنج است و بر روی برنج دانه های کنجد یا توبیکو چسبیده است. این نوع سوشی در آمریکا و جهت آشنا کردن و ترغیب مردم به خوردن سوشی به وجود آمده است. در نوع غربی سوشی ممکن است از ماهی خام استفاده نشود.
نیگیری زوشی ( به ژاپنی: 握り寿司 Nigiri sushi ) یا ( به انگلیسی: hand - formed sushi ) یک نوع سوشی است که با دست به آن شکل داده می شود. از نظر ظاهری یک توپ بیضوی است که بر روی آن مواد به صورت نازک شده قرار گرفته اند.
• نوری: جلبک دریایی خشکی است که اغلب برای پوشش ماکی زوشی و گونکان ماکی استفاده می شود.
کاغذ برنج
• برش نازک خیار
• یوزویاکی تاماگو: برش نازکی از تخم مرغ املت شیرین
• توفو: به صورت آبوراآگه توفو از سویا درست می شود.
عکس عناصر غذایی سوشیعکس عناصر غذایی سوشیعکس عناصر غذایی سوشیعکس عناصر غذایی سوشیعکس عناصر غذایی سوشیعکس عناصر غذایی سوشی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس