عثمان علی خان

دانشنامه عمومی

میر عثمان علی خان سیدیچی، آصف جاه هفتم ( ۶ آوریل ۱۸۸۶–۲۴ فوریه ۱۹۶۷ ) آخرین نظام ( حاکم ) حیدرآباد بود. او از سال ۱۹۱۱ تا ۱۹۴۸ در ایالت حیدرآباد حکومت کرد، تا زمانی که آن ایالت ضمیمه هند شد.
او گفته می شود که یک حاکم خیرخواه بوده که از آموزش، علم و توسعه حمایت می کرد. در طول حکومت ۳۷ ساله، برق وارد شد، راه آهن، جاده ها و راه های هوایی راه اندازی شد.
او با تأسیس موسسات دولتی متعددی در شهر حیدرآباد، از جمله دانشگاه عثمانیه، بیمارستان عمومی عثمانیه، بانک دولتی حیدرآباد، فرودگاه بیگمپت و دادگاه عالی حیدرآباد استقبال کرده است.
دو مخزن، یعنی عثمان صاگار و حمایة صاگار در طول سلطنت او ساخته شد تا از سیل های بزرگ جلوگیری کنند.
رف نظر از اهدای کمک های مالی به مؤسسات آموزشی عمده در سراسر هند، او در طول حکومتش بسیاری از اصلاحات آموزشی را به میان آورد.
تقریباً ۱۱٪ از بودجه نظام برای آموزش و پرورش مصرف می شد.
او بنیانگذار دانشگاه عثمانیه، بزرگترین دانشگاه هند در آن زمان است.
او ۵۰۰ هزار روپیه به دانشگاه مسلمان آلیگار اهدا کرد. [ ۱] [ ۲]
او در روز جمعه، ۲۴ فوریه ۱۹۶۷، درگذشت. او خواسته بود که در مسجد جودی، مسجدی که روبروی کاخ شاهی کوتی قرار دارد و مادرش نیز در آن به خاک سپرده شده بود، به خاک سپرده شد.
حکومت روز ۲۵ فوریه سال ۱۹۶۷، روزی که نظام به خاک سپرده شد را عزای عمومی اعلام کرد. دفاتر دولتی به عنوان علامت احترام بسته شدند و پرچم ملی هند در تمام ادارات دولتی به حالت نیمه برافراشته درآمد.
میلیون ها نفر از تمام ادیان مختلف در ایالت حیدرآباد با قطارها، اتوبوس ها و گاری ها وارد حیدر آباد شدند تا آخرین نگاه اجمالی به بقایای مرگ پادشاه شان که تابوتش در قصر شاهی کوتی در حیدرآباد قرار داشت، بیندازند.
مراسم تشیع جنازه نظام، بزرگترین رویداد غیر مذهبی و غیر سیاسی بود که در تاریخ هند تا آن تاریخ برگزار شده بود.
عکس عثمان علی خانعکس عثمان علی خانعکس عثمان علی خان
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس