عبدالله عموری، روستایی از توابع بخش مشراگه شهرستان رامشیر در استان خوزستان ایران است. این روستا نیز به نام های مارون۳، شاوه، روستای عموریها معروف است. این روستا در فاصله ۵۵ کیلومتری جاده اهواز به رامشیر قرار گرفته است . در اطراف این روستا یک ایستگاه تقویت فشار گاز به فاصله ۵۰۰ متر از روستا وجود دارد، همچنین یک مجتمع به نام مجتمع مارون ۳ وجود دارد همچنین آتش نشانی هم در فاصله ۱۰۰۰ متری روستا وجود دارد. از جهت شمال به کوه ها و چاه های نفت و از غرب به شهرستان رامشیر، ماهشهر و امیدیه و از جهت شرق به اهواز و از جنوب به روستاهای اطراف قرار دارد. این روستا در بخش مشراگه شهرستان رامشیر و استان خوزستان قرار گرفته است. آب و هوای این روستا همانند اکثر مناطق استان خوزستان گرم و خشک هست. و در بیشتر اوقات تابستان هوای روستا بالای ۴۰ درجه سانتی گراد است و فقط در ۳ ماه آخر سال یعنی دی، بهمن و اسفند هوا رو به خنکی می رود.
این روستا دارای یک مجتمع ۹ کلاسه ابتدایی ومتوسطه اول به نام ] و یک مهد کودک دارد البته با وجود تلاش های انجام گرفته این روستا از نعمت مدارس راهنمایی و متوسطه محروم مانده و دانش آموزان این دو مقطع که بیشتر از ۳۰۰ نفرند و هر ساله بیشتر می شوند به روستاهای اطراف ( بیت صیوان و بیت باوی ) و یا به شهرستان های نزدیک ( امیدیه و رامشیر ) می روند. این روستا دارای یک مرکز بهداشت است که بیماریهای سطح پایین مانند سرما خوردگی و تزریق آمپول را بر عهده دارند ولی ساکنان این روستا برای بیماری های حاد به بیمارستان شهرستان اهواز یا رامهرمز یا رامشیر می روند. دو نفر از پرسنل این روستا از بومیان این روستا به نام خانم و آقای زهیری هستند ولی سایر پرسنل این مرکز غیر بومی هستند. از جهت اماکن مذهبی این روستا دارای دو امامزاده است که یکی در شمال و دیگری در جنوب قرار دارد.
این روستا در دهستان مشراگه قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۶۸۷ نفر ( ۱۲۲خانوار ) بوده است.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاین روستا دارای یک مجتمع ۹ کلاسه ابتدایی ومتوسطه اول به نام ] و یک مهد کودک دارد البته با وجود تلاش های انجام گرفته این روستا از نعمت مدارس راهنمایی و متوسطه محروم مانده و دانش آموزان این دو مقطع که بیشتر از ۳۰۰ نفرند و هر ساله بیشتر می شوند به روستاهای اطراف ( بیت صیوان و بیت باوی ) و یا به شهرستان های نزدیک ( امیدیه و رامشیر ) می روند. این روستا دارای یک مرکز بهداشت است که بیماریهای سطح پایین مانند سرما خوردگی و تزریق آمپول را بر عهده دارند ولی ساکنان این روستا برای بیماری های حاد به بیمارستان شهرستان اهواز یا رامهرمز یا رامشیر می روند. دو نفر از پرسنل این روستا از بومیان این روستا به نام خانم و آقای زهیری هستند ولی سایر پرسنل این مرکز غیر بومی هستند. از جهت اماکن مذهبی این روستا دارای دو امامزاده است که یکی در شمال و دیگری در جنوب قرار دارد.
این روستا در دهستان مشراگه قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۶۸۷ نفر ( ۱۲۲خانوار ) بوده است.
wiki: عبدالله عموری