طرنگ

لغت نامه دهخدا

طرنگ. [ طُ رِ] ( اِخ ) دهی از دهستان کوشک بخش بافت شهرستان سیرجان ، در 74هزارگزی جنوب خاوری بافت و 2هزارگزی خاور راه فرعی بافت به اسفندقه. کوهستانی سردسیر با 442 تن سکنه. آب آن از قنات و محصول آن غلات و حبوبات و شغل اهالی زراعت و راه آن مالرو است. مزرعه پشته آدوری جزء این ده است. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 8 ).

دانشنامه عمومی

طرنگ روستایی کوهستانی و با آب هوای معتدل که در ۷۵ کیلومتری از شهرستان بافت واقع شده است. دارای پتانسیل گردشگری و توریستی می باشد.
اقلیم روستای طرنگ کوهستانی و آب و هوای آن معتدل کوهستانی است. ارتفاع این روستا از سطح دریا ۲٫۰۹۱ متر از سطح دریا است. طرنگ تابستان های معتدل و خنک و زمستان های سردی دارد. این روستا در کنار کوه طرنگ با ارتفاع ۳۳۳۳ متر قرار گرفته است که جلوه ویژه ای به این روستا می دهد. میانگین بارش سالیانه طرنگ ۲۵۹ میلیمتر است.
عمده محصولات کشاورزی و زراعی منطقه شامل:گندم، جو، نخود، عدس، گردو، بادام، زردآلو، انگور، انار و انجیر می باشد. همچنین بخشی از درآمد ساکنین جمع آوری محصولات صحرایی شامل بادام صحرایی ( الوک ) ، بنه و زیره می باشد.
این روستا در واقع در بخش خبر و از توابع شهرستان بافت قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال جمعیت آن ۳۰۰نفر ) بوده است.
این روستا یکی از مناطق گردشگری شهرستان بافت و استان کرمان به شمار می آید.
• غار آبی طرنگ: این غار فقط توسط غارنوردان حرفه ای و مجهز قابل پیمودن است.
• دریاچهٔ فیروزه ای
• کوه طرنگ
• درخت کهنسال چنار از جاذبه های طبیعی این روستا هستند. [ ۱]
• جنگل های بنه و بادام کوهی
عکس طرنگ
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس