شکلات گستردنی

دانشنامه عمومی

شکلات گستردنی ( به انگلیسی: Chocolate spread ) که با نام کِرِم شکلات هم گاهی شناخته می شود، یک فراوردهٔ پخشینه است بر پایهٔ شکلات مایع و خمیر شده که عمدتاً با نان، نان تست و سایر خوردنی های دیگر از جمله وافل، پنکیک، کلوچه، مافین و نان پیتا ترکیب و مورد استفاده قرار می گیرد، شکلات گستردنی با وجود آنکه از دیدگاه طعم و بو دقیقاً همانند شکلات است اما به هیچ عنوان در دمای طبیعی سفت نمی شود، خمیر تشکیل دهندهٔ این شکلات معمولاً حاوی کاکائو، روغن پالم یا روغن گیاهی، و همین طور به احتمال زیاد حاوی شیر، شکر و طعم دهنده های اضافی دیگری است[ ۱]
گاهی مواقع افزودنی های اضافی دیگر جهت طعم متفاوت به این نوع از شکلات اضافه می گردد که شامل فندق یا عسل می باشد، شکلات گستردنی معمولاً در بسته بندی شیشه ای یا تیوپ پلاستیکی و فلزی به فروش می رسد.
عکس شکلات گستردنیعکس شکلات گستردنی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس