شکر قهوه ای


معنی انگلیسی:
brown sugar

دانشنامه عمومی

شکر قهوه ای قند نیشکر است که به طور مشخص قهوه ای رنگ است. علت رنگ قهوه ای وجود شیرهٔ قند ( ملاس ) است. هنگام پالایش قند نیشکر دو محصول به دست می آید؛ قند ( ساکارز ) و شیرهٔ قند که به صورت تیره، معتدل و کم رنگ می آید. شکر نیمه پالایش شده که هنوز اثر شیرهٔ قند دارد همان شکر سرخ است.
امروزه کارخانه ها شکر سرخ را با اضافهٔ شیرهٔ قند به شکر کاملاً پالایش شده تهیه می کنند. بدین وسیله می توان تناسب شکر و ملاس و همچنین اندازهٔ بلورهای شکر را به صورت راحت تری کنترل کرد.
شکر سرخ محصول دیگری از نیشکر و سوای شکر قهوه ای است که حالت خمیری دارد و اکثراً به صورت کلوخ عرضه می شود.
• جمع آوری نیشکر: نیشکر، یک گیاه علفی است که در مناطق گرمسیری رشد می کند. برگ های نیشکر برداشت می شوند و عصاره ی شیرین آن استخراج می شود.
• تصفیه عصاره: عصاره نیشکر با استفاده از فرآیندهای تصفیه مانند کریستالیزه کردن و فیلتراسیون تصفیه می شود تا به شکل خام شکر قهوه ای برسد.
• خشک کردن: شکر قهوه ای خام به شکل دانه ریز خشک شده و آماده استفاده می شود.
• در آشپزی: شکر قهوه ای به عنوان یک منبع شیرینی در تهیه انواع غذاها و شیرینی ها مورد استفاده قرار می گیرد. طعم ملایم و رنگ قهوه ای آن، به غذاها و دسرها طعم و ظاهری خاص می بخشد.
• در نوشیدنی ها: شکر قهوه ای می تواند به عنوان یک شیرین کننده طبیعی در نوشیدنی های گرم و سرد مانند قهوه، چای، کاکائو و شیک ها استفاده شود.
• در تزیینات آشپزی: رنگ قهوه ای شکر قهوه ای، برای تزیین انواع شیرینی ها، کیک ها و دسرهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.
عکس شکر قهوه ای
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

شکر قهوه ای ( hips Brown sugar ) :[صنعت قند]محصول قابل فروش که شامل کریستالهای ریز شکر است و به وسیله قشری از شربت زرد یا قهوه ای رنگ پوشیده شده این قشر د ر صد قن د انورت بالایی داشته و محصول را اندکی مرطوب نگه می دارد برخی موارد به آ ن شکر نرم می گویند .

بپرس