شکر قنادی ( به انگلیسی: confectioners sugar ) یا ( به انگلیسی: icing sugar ) نوعی شکر مرغوب است که بیشتر برای لعاب روی شیرینی و تزیین کیک بکار برده می شود. درجهٔ مرغوبیت شکر با X نشان داده می شود و نوع معمولی آن XXX یا XXXX است و مرغوب ترین نوع آن X ۱۰ دارد. [ ۱]
شکر کاستر ( به انگلیسی: Caster sugar ) یا شکر نانوایی: شکر کاستر دارای ذره های بزرگتر از شکر قنادی است و ذرات آن تقریباً به اندازه نصف شکر سفید معمولی است.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفشکر کاستر ( به انگلیسی: Caster sugar ) یا شکر نانوایی: شکر کاستر دارای ذره های بزرگتر از شکر قنادی است و ذرات آن تقریباً به اندازه نصف شکر سفید معمولی است.
wiki: شکر قنادی