شکار خرس

دانشنامه عمومی

گوشت خرس، منبع غذایی انسانی است که از شکار انواع خرس ( مخصوصاً خرس قهوه ای ) تهیه می شود. گوشت خرس، یک غذای لوکس است که در کشورهایی همچون روسیه و فنلاند قابل تهیه است. [ ۱]
در قرون وسطی، خوردن گوشت خرس بیشتر حرکتی سمبلیک بود. تغذیه گوشت خرس بیشتر در فرهنگ روسیه و قوم آینو ( ژاپن ) رایج است. این گوشت همچنان نیز در بعضی کوفته های طبخ شده در روسیه مورد استفاده قرار می گیرد. [ ۲] خرس های قطبی منبع اصلی غذایی اینوئیت است.
پنجه ها و ران خرس، بهترین قسمت های خرس برای طبخ محسوب می شوند. [ ۳] در میان مردم اینوئیت، گوشت خرس قطبی معمولاً در سوپ یا خورش پخته یا بصورت آب پز تهیه می شود. این گوشت هرگز خام خورده نمی شود. کبد خرس قطبی غیرقابل خوردن است، زیرا حاوی مقادیر زیادی ویتامین A است و بسیار سمی است. [ ۴]
گوشت خرس، با بافت روغنی، درشت و عطر و طعم شیرین است و بهمین دلیل نظرات و عقاید مختلفی دربارهٔ آن وجود دارد. گوشت خرس باید کاملاً پخته شود زیرا می تواند یک عفونت انگلی معروف به تریکینلا داشته باشد و از نظر بالقوه کشنده باشد. [ ۵] این عفونت از نوع باتریشین است، که بزرگترین باکتری کشنده در شمال امریکاست. طعم گوشت خرس متفاوت است و به سن و تغذیه خرس بستگی دارد. بهترین گوشت خرس، گوشت خرس های دو ساله است که بیشتر از ماهی از توت تغذیه می کنند. [ ۶]
عکس شکار خرسعکس شکار خرسعکس شکار خرسعکس شکار خرس
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس