شونن بلان

دانشنامه عمومی

شونن بلان ( Chenin blanc ) یا پینوی لوآر ( Pineau de la Loire ) نوعی شراب سفید است که از انگور درهٔ لوآر در فرانسه بدست می آید. این شراب به شدت اسیدی است از این رو می توان از آن در تولید شراب گازدار یا شراب دسرها استفاده کرد. البته در تولید شراب های خنثی هم می توان آن را بکار برد. انگور تولید کنندهٔ آن در آفریقای جنوبی نیز کشت می شود که به آن Steen گفته می شود. این انگور احتمالاً از نخستین انگورهایی است که Jan van Riebeeck در سال ۱۶۵۵ در آفریقای جنوبی کشت کرده است. [ ۱]
شونن بلان های سبک و خشک را می توان در کنار غذاهای سبک مانند سالاد، مرغ و ماهی خورد اما شونن بلان های شیرین تر را در کنار غذاهای تند و ادویه دار مانند غذاهای شرقی و آمریکای لاتین خورد. همچنین سس خامه و پاته می توانند در کنار حالت اسیدی این شراب مناسب باشند. [ ۲]
عکس شونن بلان
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس