شربت روح افزا نخستین بار سال ۱۹۰۶ در قاضی آبادِ هند ساخته و اندکی بعد در دهلی قدیم عرضه شد. در حال حاضر این نوشیدنی توسط شرکت هایی از هند، پاکستان و بنگلادش تولید می شود و نوشیدن آن در ماه رمضان و موقع افطار معمول است.
آب و شکر پایه اصلی این شریت است. بیش از ۷۰ درصد ترکیب این شربت را شکر تشکیل می دهد. دیگر مواد تشکیل دهنده عبارتند از:
• دانه برخی گیاهان مثل خرفه، انگور یا کشمش و لیلی اروپایی.
• میوه هایی مثل پرتقال، نارنج، آناناس، سیب، توت فرنگی، تمشک، شاه توت و میوه های جنگلی.
• سبزیجاتی مثل اسفناج، هویج، نعنا.
• ریشه هایی مثل وتیور.
• رنگ خوراکی قرمز.
برای تهیه این نوشیدنی، به یک لیوان آب یا شیر سرد دو قاشق غذاخوری شربت اضافه می کنند و با یخ سرو می کنند.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفآب و شکر پایه اصلی این شریت است. بیش از ۷۰ درصد ترکیب این شربت را شکر تشکیل می دهد. دیگر مواد تشکیل دهنده عبارتند از:
• دانه برخی گیاهان مثل خرفه، انگور یا کشمش و لیلی اروپایی.
• میوه هایی مثل پرتقال، نارنج، آناناس، سیب، توت فرنگی، تمشک، شاه توت و میوه های جنگلی.
• سبزیجاتی مثل اسفناج، هویج، نعنا.
• ریشه هایی مثل وتیور.
• رنگ خوراکی قرمز.
برای تهیه این نوشیدنی، به یک لیوان آب یا شیر سرد دو قاشق غذاخوری شربت اضافه می کنند و با یخ سرو می کنند.
wiki: شربت روح افزا