شراب واشینگتن

دانشنامه عمومی

شراب واشینگتن به شراب های گفته می شود که از انگورهای ایالت واشینگتن گرفته می شود. ایالت واشینگتن در تولید شراب در ایالات متحده پس از کالیفرنیا رتبه دوم را دارد. [ ۳]
تا سال ۲۰۱۱ در ایالت بیش از ۴۳۰۰۰ هکتار ( ۱۷۰ کیلومترمربع ) تاکستان با برداشت بیش از ۱۴۲۰۰۰ تن انگور به ۴۲ کشور جهان با بیش از ۸۵۰ شراب خانه، شراب صادر می شد. در حالی که بسیاری از فعالیت ها در نیمهٔ غربی ایالت انجام می شود ولی ۹۹٫۹ درصد از شرابگیری ها در نیمه شرقی ایالت انجام می شود. [ ۴]
عکس شراب واشینگتنعکس شراب واشینگتن
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس