شراب خواری امیرمؤمنان

دانشنامه اسلامی

[ویکی فقه] شراب خواری امیرمؤمنان (شبهه). طبق آیات نازل شده در حق امیرالمؤمنین (علیه السّلام) و همچنین روایات بسیاری که از پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله وسلّم) در منزلت و فضیلت امام علی (علیه السّلام) وارد شده، در عصمت آن حضرت جای هیچ شبهه و تردیدی وجود ندارد؛ اما متاسفانه برخی از دشمنان اهل بیت (علیهم السّلام) با پیروی از دودمان نحس بنی امیه تهمتی به امیرالمؤمنین زده اند که نه عقل آن را می پذیرد و نه شرع و نه تاریخ؛ و آن تهمت نزول آیات شراب درباره امیرالمؤمنین (علیه السّلام) است که در این مقاله این تهمت وارده را بررسی می کنیم و ثابت خواهیم کرد که آیات شراب درباره چه کسی وارد شده است.
یکی از عالم نماهای پاکستانی، به امیرالمؤمنین (علیه السّلام) تهمت شراب خواری زده است. وی در یک برنامه تلویزیونی پیرامون آیه «ولا تقربوا الصلاة وانتم سکاری؛
نسا/سوره۴، آیه۴۳.
بی تردید، سر منشا این تهمت زشت به امیرالمؤمنین (علیه السّلام)، همانطور که حاکم نیشابوری گفته، خوارج و به نظر ما خاندان بنی امیه هستند که برای ضربه زدن به امیرالمؤمنین (علیه السّلام) و پایین آوردن مقام آن حضرت در میان مردم، و از طرف دیگر پاک کردن دامان عمر بن الخطاب بوده است.چرا که طبق روایات موجود در کتاب های شیعه و سنی، این عمر بن الخطاب بوده که شراب خورده و این آیات درباره او نازل شده است.از آن جایی که طرف ما وهابی ها هستند، ما فقط به چند روایت از کتاب خودشان بسنده می کنیم و از نقل روایت از کتاب های شیعه خودداری می کنیم.
ابوبکر و عمر به همراه نه نفر از مسلمانان
حال بعد از جواب نقضی و اثبات این مطلب که آیات شراب در حق عمر نازل شده است، به سراغ روایاتی می رویم که اهل سنت با تکیه بر آن ها به امیرالمؤمنین (علیه السّلام) تهمت زده اند. ما ابتدا نظر علمای اهل سنت را در رد آن می آوریم و بعد سند این روایات را بررسی خواهیم کرد.
← نظر علمای اهل سنت در رد روایت
...

پیشنهاد کاربران

بپرس