شاه ماهی شور

دانشنامه عمومی

شاه ماهی شور ( به انگلیسی: Gibbing ) فرایند تهیه شاه ماهی نمکی ( یا شاه ماهی سس دار ) است که در آن آبشش ها و بخشی از گلو از ماهی جدا می شود و هر گونه طعم تلخ را از بین می برد. کبد و لوزالمعده در طول فرایند نمک گیری در ماهی باقی می مانند زیرا آنزیم های ضروری برای طعم را آزاد می کنند. سپس ماهی را در بشکه ای با یک قسمت نمک به ۲۰ شاه ماهی خشک می کنند. امروزه تغییرات و ترجیحات محلی زیادی در این فرایند وجود دارد.
طبق یک داستان مشهور، [ ۱] فرایند شاه ماهی شور توسط ویلم بیوکلزون[ ۲] ابداع شد ( a. k. a. Willem Beuckelsz, William Buckels یا William Buckelsson ) ، ماهیگیر سدهٔ چهاردهمی از بیورلایت، نیوزیلند. اختراع این روش نگهداری از ماهی سبب تبدیل شدن هلندی ها به قدرت نمایشگاه دریایی شد. [ ۳]
عکس شاه ماهی شورعکس شاه ماهی شور
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس