شارپ کورپوریشن

دانشنامه عمومی

شارپ کورپوریشن ( به ژاپنی: シャープ株式会社 ) شرکت صنایع الکترونیکی ژاپنی مستقر در اوساکا است، که طراح و تولیدکننده دامنه گسترده ای از محصولات و کالاهای الکترونیکی می باشد.
این شرکت در سال ۱۹۱۲ توسط تاکوجی هایاکاوا تأسیس شده است. مؤسس این شرکت، نام شارپ که تیز معنا می دهد را برای اشاره به نخستین کالای تولیدی خود؛ مداد نوکی انتخاب نمود. [ ۲]
امروزه شرکت شارپ پس از سامسونگ، ال جی، سونی و پاناسونیک، به عنوان پنجمین تولیدکننده تلویزیون در جهان، شناخته می شود. این شرکت بزرگترین تولیدکننده تجهیزات اداری در جهان به شمار می آید، سهام شرکت شارپ در بازارهای بورس توکیو و بورس اوساکا معامله می شود.
شارپ یکی از بزرگ ترین و قدیمی ترین تولیدکنندگان ژاپنی کالاهای مصرفی الکترونیکی است. این شرکت در سال ۱۹۱۲ تأسیس شده و در سال ۲۰۱۲ صدمین سالگرد خود را، جشن گرفت. [ ۳] فلسفه و باور مؤسسان این شرکت آن است، که دیگران از این شرکت تقلید کنند.
شرکت شارپ ۴۵٪ درصد سهم بازار صنایع الکترونیک ژاپن را، در اختیار دارد و همچنین رهبر بازار در گوناگونی و نوع گوشی های موبایل در ژاپن می باشد. کسب وکار این شرکت، یادآور روش و منش تجارت خانه های باستانی ژاپن بوده و تا حد بسیاری، بر پایه سه اصل اخلاص، خلاقیت و انجام کارهای دشوار، بنا نهاده شده است!
شارپ در بسیاری از زمینه ها، بیشتر به عنوان تولیدکننده سنتی الکترونیک شناخته می شده، ولی همواره به دنبال بین المللی سازی برند خود بوده است و در بازارهای جهانی نیز، همواره هدف خود را جذب موفقیت های کلی قرار داده است.
این شرکت در سال ۱۹۱۲ به عنوان یک کارگاه فلزکاری توسط مخترعی به نام تاکوجی هایاکاوا و در شهر اوساکا تأسیس شد. هایاکاوا به نوآوری علاقه بسیاری داشت، نخستین اختراع او چفت قلاب بود. پس از سه سال، اختراع جدید او، که یک مداد مکانیکی بود، به بازار ژاپن عرضه شد.
این مداد که از سرب گرافیت جمع شدنی در میله فلزی ساخته شده بود و هیچ گاه کند نمی شد، «مداد همیشه شارپ» نام گرفت. [ ۴] در آن سال، مداد همیشه شارپ، برنده بهترین اختراع ثبت شده در ژاپن و ایالات متحده گردید و تقاضا برای این دستگاه ساده و بادوام، بسیار شد. هایاکاوا برای تسهیل در تولید بیشتر خط مونتاژ را به یک کارخانه بزرگ تر انتقال داد.
در سپتامبر ۱۹۲۳ زمین لرزه بزرگ کانتو باعث آتش سوزی و نابود شدن کارخانه شارپ گردید و خط تولید مداد نوکی شارپ به طور کامل، تخریب شد. یک سال بعد، کارخانه بازسازی شد، ولی در مدت زمان تعطیلی خط تولید، هایاکاوا علاقه مند به ساخت محصولی جدید شده بود، که مطالعات او برای ساخت رادیو آغاز گردید، و این آغازی بود، بر تولید نسل نخست رادیوهای ژاپنی.
عکس شارپ کورپوریشنعکس شارپ کورپوریشنعکس شارپ کورپوریشنعکس شارپ کورپوریشنعکس شارپ کورپوریشنعکس شارپ کورپوریشن
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس