سیمون کوزنتس

دانشنامه عمومی

'سیمون کوزنتس' ( به انگلیسی: Simon Kuznets ) ( زاده ۳۰ آوریل ۱۹۰۱ - درگذشته ۸ ژوئیه ۱۹۸۵ ) اقتصاددان آمریکایی اهل بلاروس و استاد دانشگاه هاروارد است که در سال ۱۹۷۱ موفق به دریافت جایزه نوبل اقتصاد شد. [ ۲] کوزنتس نقش مهمی در تبدیل اقتصاد به یک علم تجربی و شکل گیری تاریخ اقتصادی کمی داشت. [ ۳]
سیمون اسمیت کوزنتس در سال ۱۹۰۱ در شهر پینسک در خانواده لیتوانی - یهودی متولد شد. در سال ۱۹۱۸، کوزنتس وارد انستیتوی بازرگانی خارکوف شد و در آنجا به تحصیل علوم اقتصادی، آمار، تاریخ و ریاضیات تحت هدایت استادانP. Fomin ( اقتصاد سیاسی ) ، A. Antsiferov ( آمار ) ، V. Levitsky ( تاریخ اقتصادی و اندیشه اقتصادی ) و دیگران پرداخت. در اواخر سالهای ۱۹۲۰–۱۹۲۱، دوره عادی در انستیتو با وقایع جنگ داخلی و سازماندهی مجدد توسط مقامات اتحاد جماهیر شوروی در حوزه آموزش عالی قطع شد. هنوز اطلاعات دقیقی درمورد اینکه کوزنتس تحصیلات خود را در این مؤسسه ادامه داد یا نه، وجود ندارد، اما مشخص است که وی به وزارت کار UZHBURO ( دفتر جنوبی ) شورای مرکزی اتحادیه های کارگری پیوسته است. او در آنجا اولین مقاله علمی خود را با عنوان "دستمزدهای پولی و حقوق کارگران کارخانه در خارکف در سال ۱۹۲۰" منتشر کرد. وی به پویایی انواع مختلف دستمزدها توسط صنایع در خارکوف و تمایز درآمد، بسته به سیستم دستمزد پرداخت.
در سال ۱۹۲۲، خانواده کوزنتس به ایالات متحده مهاجرت کردند. کوزنتس سپس در دانشگاه کلمبیا تحصیل کرد. وی فارغ التحصیل لیسانس B. S. در سال ۱۹۲۳، M. A در سال ۱۹۲۴ و دکتری در سال 1926. [ ۴] وی به عنوان پایان نامه خود، از مقاله «سیستم اقتصادی دکتر شومپیتر، ارائه و تحلیل شده»، که در خارکوف نگاشته شده دفاع کرد. از سال ۱۹۲۵ تا ۱۹۲۶، کوزنتس به عنوان عضو پژوهش در شورای تحقیقات علوم اجتماعی وقت خود را صرف مطالعه الگوهای اقتصادی در قیمت ها کرد. این کار بود که منجر به کتاب او «حرکات سکولار در تولید و قیمت» شد و در سال ۱۹۳۰ منتشر شد. کوزنتس استاد پاره وقت در دانشگاه پنسیلوانیا بود. در سال ۱۹۳۷ به عنوان عضو انجمن آماری آمریکا انتخاب شد. وی به عنوان بخش افتخار علوم اجتماعی Pi Gamma Mu در دانشگاه پنسیلوانیا انتخاب شد و به طور فعال در دهه ۱۹۴۰ به عنوان افسر خدمت کرد. کوزنتس در سال ۱۹۵۴ به دانشگاه جان هاپکینز، جایی که استاد اقتصاد سیاسی بود تا سال ۱۹۶۰ نقل مکان کرد. از سال ۱۹۶۱ تا زمان بازنشستگی در ۱۹۷۰، کوزنتس در دانشگاه هاروارد تدریس کرد. گذشته از این، کوزنتس با تعدادی از سازمان های تحقیقاتی و سازمان های دولتی همکاری داشته است. در سال ۱۹۳۱–۱۹۳۴، به دستور میچل، کوزنتس با توجه به اولین تخمین رسمی از درآمد ملی ایالات متحده، مسئولیت کار NBER را در حساب های درآمد ملی آمریکا به عهده گرفت. در سال ۱۹۳۶، کوزنتس رهبری کنفرانس درآمد و ثروت را بر عهده گرفت. در طول جنگ جهانی دوم، در سال ۱۹۴۲–۱۹۴۴ کوزنتس مدیر دفتر برنامه ریزی و آمار، هیئت تولید جنگ شد. وی در کارهایی با هدف ارزیابی ظرفیت گسترش تولید نظامی شرکت کرد. محققان برای اندازه گیری پتانسیل افزایش تولید و منابعی که از آن به دست می آید و برای شناسایی موادی که محدودیتهای لازم برای گسترش را دارند، از حسابداری درآمد ملی ب همراه برنامه نویسی خطی استفاده کردند. وی پس از جنگ، به عنوان مشاور دولت های چین، ژاپن، هند، کره، تایوان و اسرائیل در ایجاد سیستم های ملی اطلاعات اقتصادی خود فعالیت کرد. کوزنتس با مرکز رشد دانشگاه ییل، شورای تحقیقات علوم اجتماعی همکاری کرد. او تحقیقات گسترده ای را در اختیار داشت که دارای چندین جایگاه در مؤسسات تحقیقاتی، مانند رئیس پروژه Falk برای تحقیقات اقتصادی در اسرائیل و عضو هیئت امنا و رئیس افتخاری، مؤسسه تحقیقات اقتصادی موریس فلک در اسرائیل، از سال ۱۹۶۳؛ و رئیس، کمیته شورای تحقیقات علوم اجتماعی در اقتصاد چین، ۱۹۷۱–۱۹۶۱ بود. کوزنتس به عنوان رئیس انجمن اقتصادی آمریکا ( ۱۹۵۴ ) ، رئیس انجمن آماری آمریکا ( ۱۹۴۹ ) ، عضو محترم انجمن تاریخ اقتصادی، انجمن آماری سلطنتی انگلیس و عضو انجمن اقتصادسنجی انتخاب شد. انستیتوی بین المللی آماری، انجمن فلسفی آمریکا، آکادمی رویال سوئد، عضو مربوط به آکادمی انگلیس. به وی مدال فرانسیس واکر ( ۱۹۷۷ ) اهدا شد. سیمون کوزنتس در ۸ ژوئیه ۱۹۸۵، در سن ۸۴ سالگی درگذشت. در سال ۲۰۱۳ دانشگاه ملی اقتصاد خارکوف که در سالهای ۱۹۱۸–۱۹۱۸ تحصیل می کرد به نام وی نامگذاری شد.
عکس سیمون کوزنتس
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس