سوپ پیاز

دانشنامه عمومی

سوپ پیاز نوعی سوپ است که در آن پیاز خلال نازک شده و در کره به آرامی سرخ می شود. هنگامی که سوپ به رنگ طلایی در آمد شراب سفید را کم کم اضافه کرده و کنسومه یا آبگوشت ( Broth ) یا جایگزین آن قرص گوشت را افزوده به آن مزه داده می شود. سوپ در یک ظرف مقاوم به حرارت ریخته می شود و بر روی آن یک برش نازک نان فرانسوی قرار گرفته و بر روی نان پنیر رنده شده و در فر پخته می شود. [ ۱]
عکس سوپ پیاز
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس