سوپ مار

دانشنامه عمومی

سوپ مار ( بخوانید شن - گِنگ، 蛇羹 ) یک خوراک معروف در هنگ کنگ است که به عنوان مکمل غذایی و دارای خواص مفید برای سلامتی هم شناخته می شود. این سوپ دارای گوشت دست کم دو گونه مار است و به دلیل اضافه کردن برگ های گل داودی و ادویه های دیگر، مزهٔ آن کمی شیرین است. گفته می شود گوشت مار در این سوپ، بافت و مزه ای نزدیک به گوشت مرغ دارد. [ ۱] [ ۲]
سوپ مار در رستوران های ویژه به نام «شاه مار» یا «شی - وانگ» ( به معنی حرفه ای در پخت مار ) ارائه می شود. این غذاخوری ها بیشتر در منطقهٔ شام - شویی - پو و کاولون سیتی در هنگ کنگ دیده می شود. در فصل های پاییز و زمستان یک کاسه سوپ مار قیمتی برابر با ۷٫۷۵ دلار آمریکا دارد. [ ۲]
گوشت مار، صورتی روشن است و در مقایسه با گوشت ماهی به نظر طعم قوی تری دارد ( در حجم مساوی، بیشتر به غذا مزه می دهد ) و زیر دندان حالت لاستیکی تری دارد ( باید بیشتر آن را جوید ) . [ ۱]
سوپ مار به صورت سنتی با برگ لیموترش که بسیار ریز خرد شده و کمی گل داودی برای آنکه شوری سوپ را کم کند و آن را ملس کند، تهیه می شود. اما امروزه این سوپ را با فلفل، سرکه و خمیرمایهٔ سرخ شده در روغن درست می کنند تا سوپ را غلیظ تر و خوشمزه تر کنند.
در طب سنتی چینی بر این باورند که سوپ مار در از بین بردن سم های بدن، خون سازی، بهبود کیفیت پوست و افزایش چی یا سطح انرژی بدن، مؤثر است. "[ ۱]
همچنین چینی ها فکر می کنند که سوپ مار یک غذای «گرم» است و برای افرادی که طبع «سرد» دارند یا دچار سردی شده اند، مناسب است ( باعث تعادل در یین و یانگ بدن می شود ) . [ ۱]
عکس سوپ مارعکس سوپ مار
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس