سوپ سیرابی یا خورش سیرابی از سیرابی شیردان ( گاو، گوساله، گوسفند، خوک ) تهیه می شود.
سیرابی یک غذای مشترک و رایج در بالکان، اروپای شرقی و خاورمیانه است؛ و همچنین به طور گسترده ( نه جهانی ) برای درمان خماری مورد استفاده قرار می گیرد. [ ۱] [ ۲] [ ۳] [ ۴]
در بلغارستان و صربستان سوپ سیرابی را به نام محلی škembe čorba یا шкембе чорбашкембе чорба خوانده می شود.
در غذاهای یونانی، سوپ سیرابی به نام ( یونانی: πατσάς ) شناخته می شود. یونانی: πατσάς
در غذاهای رومانیایی، سوپ سیرابی به نام محلی ciorbă de burtă شناخته می شود. [ ۵]
در غذاهای ترکی، سوپ سیرابی به نام Işkembe çorbası شناخته می شود .
در غذاهای ایرانی، سیرابی نیز به نام سیراب شیردان شناخته می شود و از سیرابی گاو یا گوساله یا گوسفند تهیه می شود. [ ۶]
در غذاهای کرواسی، سیرابی به نام های Fileki, Tripice یا Vampi شناخته شده است.
در غذاهای جمهوری چک، برای پخت سوپ سیرابی از ادویه و پیاز و سیر و فلفل دلمه ای فراوان استفاده می کنند تا بوی بد سیرابی از بین برود و معمولاً سوپش قرمز رنگ می شود. این سوپ در جمهوری چک به نام drštková polévka است، اغلب به نام کوتاه drštkovka می خوانند.
در غذاهای آلمانی، روش های مختلفی برای تهیه سوپ سیرابی وجود دارد.
در غذاهای مجارستان، سوپ سیرابی به نام pacalleves یا نام کوتاه شده pacal می خوانند. و برای تهیه این سوپ در مجارستان از مقدار زیادی فلفل دلمه ای استفاده می کنند.
در غذاهای لهستانی این سوپ به نام flaki یا flaczki است.
در غذاهای اسلواکی، این سوپ به عنوان držková polievka شناخته شده است.
در غذاهای فرانسوی، به نام tripes à la mode de Caen می باشد که یک غذای محلی نرماندی است.
در غذاهای ایتالیایی سوپ سیرابی انواع مختلف دارد، سوپ سیرابی به نام trippa alla fiorentina یک غذای سنتی فلورانس است، سوپ سیرابی trippa alla milanese یا busecca یک غذای سنتی از منطقه میلان است، سوپ سیرابی Caldume ( ایتالیایی ) quarumi ( سیسیلی ) یک غذای محلی سیسیلی است که به صورت خورشتی از سیرابی گوساله و سبزیجات تهیه شده و به عنوان یک غذای خیابانی در در پالرمو و کاتانیا فروخته می شود. [ ۷]
در غذاهای آمریکای لاتین، سوپ سیرابی به نام sopa de mondongo خوانده می شود.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفسیرابی یک غذای مشترک و رایج در بالکان، اروپای شرقی و خاورمیانه است؛ و همچنین به طور گسترده ( نه جهانی ) برای درمان خماری مورد استفاده قرار می گیرد. [ ۱] [ ۲] [ ۳] [ ۴]
در بلغارستان و صربستان سوپ سیرابی را به نام محلی škembe čorba یا шкембе чорбашкембе чорба خوانده می شود.
در غذاهای یونانی، سوپ سیرابی به نام ( یونانی: πατσάς ) شناخته می شود. یونانی: πατσάς
در غذاهای رومانیایی، سوپ سیرابی به نام محلی ciorbă de burtă شناخته می شود. [ ۵]
در غذاهای ترکی، سوپ سیرابی به نام Işkembe çorbası شناخته می شود .
در غذاهای ایرانی، سیرابی نیز به نام سیراب شیردان شناخته می شود و از سیرابی گاو یا گوساله یا گوسفند تهیه می شود. [ ۶]
در غذاهای کرواسی، سیرابی به نام های Fileki, Tripice یا Vampi شناخته شده است.
در غذاهای جمهوری چک، برای پخت سوپ سیرابی از ادویه و پیاز و سیر و فلفل دلمه ای فراوان استفاده می کنند تا بوی بد سیرابی از بین برود و معمولاً سوپش قرمز رنگ می شود. این سوپ در جمهوری چک به نام drštková polévka است، اغلب به نام کوتاه drštkovka می خوانند.
در غذاهای آلمانی، روش های مختلفی برای تهیه سوپ سیرابی وجود دارد.
در غذاهای مجارستان، سوپ سیرابی به نام pacalleves یا نام کوتاه شده pacal می خوانند. و برای تهیه این سوپ در مجارستان از مقدار زیادی فلفل دلمه ای استفاده می کنند.
در غذاهای لهستانی این سوپ به نام flaki یا flaczki است.
در غذاهای اسلواکی، این سوپ به عنوان držková polievka شناخته شده است.
در غذاهای فرانسوی، به نام tripes à la mode de Caen می باشد که یک غذای محلی نرماندی است.
در غذاهای ایتالیایی سوپ سیرابی انواع مختلف دارد، سوپ سیرابی به نام trippa alla fiorentina یک غذای سنتی فلورانس است، سوپ سیرابی trippa alla milanese یا busecca یک غذای سنتی از منطقه میلان است، سوپ سیرابی Caldume ( ایتالیایی ) quarumi ( سیسیلی ) یک غذای محلی سیسیلی است که به صورت خورشتی از سیرابی گوساله و سبزیجات تهیه شده و به عنوان یک غذای خیابانی در در پالرمو و کاتانیا فروخته می شود. [ ۷]
در غذاهای آمریکای لاتین، سوپ سیرابی به نام sopa de mondongo خوانده می شود.
wiki: سوپ سیرابی