سوپ اسفناج

دانشنامه عمومی

سوپ اسفناج سوپی است که از اسفناج به عنوان ماده اولیه تهیه می شود. یک غذای رایج در سراسر جهان، سوپ را می توان به عنوان سوپ بر پایه آبگوشت یا سوپ خامه ای تهیه کرد و می توان از آن به عنوان سوپ خامه ای اسفناج یاد کرد. در چین، سوپ اسفناج و توفو به عنوان «سوپ زمرد و یشم سفید» نیز شناخته می شود. اسفناج و توفو به ترتیب نشان دهنده زمرد و یشم سفید هستند، و بنابراین خود سوپ اسفناج را می توان «سوپ زمرد» نامید. می توان از اسفناج تازه، کنسرو شده یا منجمد استفاده کرد و اسفناج را می توان به صورت کامل، پوره یا خرد شده استفاده کرد. مواد اضافی می تواند شامل پیاز، پیاز سبز، هویج، کرفس، گوجه فرنگی، سیب زمینی، آب لیمو، روغن زیتون، چاشنی ها، نمک و فلفل باشد. سوپ اسفناج معمولاً گرم سرو می شود، اما می توان آن را به عنوان سوپ سرد نیز سرو کرد. قبل از سرو، می توان روی آن را با موادی مانند خامه ترش و کرم فریش تزئین کرد.
عکس سوپ اسفناجعکس سوپ اسفناجعکس سوپ اسفناجعکس سوپ اسفناجعکس سوپ اسفناجعکس سوپ اسفناج
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس