سومی یوشینو

دانشنامه عمومی

سُومِی - یوشینو ( به ژاپنی: 染井吉野 Somei - yoshino ) با ( نام علمی: Prunus × yedoensis ) یک نوع درخت ساکورا است که از پیوند ادوهیگان و گیلاس اوشیما به وجود آمده است. سومی - یوشینو یکی از انواع ساکورای باغی یا ساتو - زاکورا است. گل این درخت در حال حاضر یکی از محبوب ترین ساکوراهاست که به طور وسیع کشت می شود. شکوفهٔ درخت سُومِی - یوشینو در سال ۱۹۸۴ میلادی به عنوان گل سمبل توکیو انتخاب شد.
این درخت کوچک برگریز است که ارتفاع درخت بالغ آن به ۵ تا ۱۲ متر ( به ندرت ۱۵ متر ) می رسد. مهم ترین ویژگی سومی - ساکورا شکوفایی شکوفهٔ درخت قبل از سبز شدن برگ ها است. شکوفهٔ آن هنگام باز شدن ۵ گلبرگ سفید رنگ دارد که به مرور رنگ آن به صورتی رنگ پریده تغییر پیدا می کند و معطر است. پنج یا شش گل شکوفه به شکل خوشه ای باهم رشد می کنند. میوهٔ آن، گیلاس کوچکی است که بین ۵ تا ۱۰ میلی متر قطر دارد، میوهٔ آن منبع مهمی از نظر مواد غذایی برای بسیاری از پرندگان و پستانداران کوچک است. میوه حاوی گوشت کم و آب قرمز بسیار غلیظی است، که می تواند لباس و آجر را لکه دار کند. افزایش این درخت به طور طبیعی و از راه دانه نیست بلکه تنها به وسیلهٔٔ قلمه و به دست انسان تعداد آن افزایش می یابد. نزدیک به ۱۰۰ گونه و زیرگونه از درخت سُومِی - یوشینو شناسایی شده است. برای دوستی بین آمریکا و ژاپن، سُومِی - یوشینو از بین درختان ساکورا انتخاب و به آمریکا فرستاده شده است.
عکس سومی یوشینوعکس سومی یوشینوعکس سومی یوشینو
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران