سوسیس ایتالیایی

دانشنامه عمومی

در آمریکای شمالی، سوسیس ایتالیایی ( salsiccia در ایتالیایی ) اغلب به نوعی از سوسیس خوک اشاره دارد. سوسیس اغلب به دلیل چاشنی شدن با رازیانه به عنوان چاشنی اولیه مورد توجه قرار می گیرد. با این حال، در ایتالیا طیف گسترده ای از سوسیس ها ساخته می شود که بسیاری از آنها کاملاً با محصول فوق متفاوت هستند.
رایج ترین گونه هایی که به عنوان «سوسیس ایتالیایی» در سوپرمارکت ها به بازار عرضه می شوند، گرم، [ ۱] شیرین، [ ۲] [ ۳] [ ۴] [ ۵] و ملایم هستند. [ ۶] تفاوت اصلی بین تند و ملایم اضافه کردن فلفل قرمز تند به مخلوط ادویه اولی است. تفاوت بین ملایم و شیرین اضافه کردن ریحان شیرین در بعدی است.
در استرالیا، انواع ملایم salsiccia fresca ( به معنای واقعی کلمه به معنای "سوسیس تازه" ) که عمدتاً با رازیانه چاشنی شده است به عنوان "سوسیس ایتالیایی" فروخته می شود. [ نیازمند منبع]
در ابتدا به عنوان " lucanica " شناخته می شد، اولین شواهد مربوط به سوسیس به قرن اول قبل از میلاد برمی گردد، زمانی که مورخ رومی، مارکو ترنزیو وارونه، پر کردن گوشت ادویه دار و نمکی در روده خوک را چنین توصیف کرد: "آنها لوکانیکا را گوشت چرخ کرده ای می نامند که در یک محفظه پر شده است، زیرا سربازان ما طرز تهیه آن را یادگرفته اند. " تأیید تولد در باسیلیکاتا نیز نوشته های سیسرو و مارسیال است که از لوکانیا به عنوان زادگاه سوسیس یاد می کند.
عکس سوسیس ایتالیایی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس