سوجو

دانشنامه عمومی

سوجو ( به کره ای: 소주 ) ، نوشیدنی تقطیری کره ای است که طعم نزدیکی به ودکا دارد. هرچند طعم آن به واسطه افزودن شکر در مراحل تهیه شیرین تر است. سوجو به طور سنتی از برنج تهیه می شود اما امروزه بیشتر تولیدکنندگان سوجو در کنار برنج، سوجو را با گندم، جو و سیب زمینی نیز تولید می کنند. میزان الکل موجود در سوجو بین ۱۸٫۵٪ تا ۴۵٪ است.
عکس سوجوعکس سوجو
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

دانشنامه آزاد فارسی

سوجو (Suzhou)
(یا: سوچو؛ نام سابق: ووشین) شهری در استان جیانگسو، چین، در جنوب دلتای رود چانگ جیانگ و شرق کانال بزرگ، با ۱,۰۵۰,۰۰۰ نفر جمعیت (۱۹۹۴). قدمت آن به حدود سال ۱۰۰۰پ م می رسد و به سبب داشتن شبکه ای از پل ها و آبراه ها به ونیز شرق شهرت دارد. علاوه بر ابریشم دوزی و گل دوزی سنتی و سایر صنایع دستی، دارای صنایع کاغذسازی، مواد شیمیایی، الکترونیک، و تجهیزات ارتباطات راه دور است. این شهر بر روی گروه جزایری در شرق دریاچۀ تای بنا شده است. از قرن ۷م سوجو نام گرفت. در قرون وسطا، شکوه و عظمت خاصی داشت؛ ظاهراً مارکو پولو، جهانگرد ونیزی، از آن دیدن کرده است. بیشتر محله های قدیمی شهر در شورش تایپینگ (۱۸۶۰ـ۱۸۶۳) ویران شدند، اما بسیاری از پل های سنگی، کانال ها، باغ ها، معابد و پاگودا های آن باقی مانده اند.

پیشنهاد کاربران

بپرس