سس گوجه فرنگی


معنی انگلیسی:
ketchup

دانشنامه عمومی

سُس گوجه فرنگی یکی از معروف ترین انواع سس است که مادهٔ اصلی آن گوجه فرنگی است. در کنار گوجه فرنگی، گاهی از گوشت، پیاز، ریحان، نمک، روغن، سیر و دیگر انواع ادویه ها استفاده می کنند.
برای تهیهٔ برخی انواع سس گوجه فرنگی، گوجه ها را کبابی کرده، پوست گرفته و با مقدار کمی گوشت ریزشده، پیاز و کمی نمک، ریحان و ادویه جات مخلوط می نمایند. مخلوط حاصله را می پزند و آن را از صافی عبور می دهند. گاهی تعدادی حبه سیر را هم به سس اضافه نموده و قبل از عبور دادن سس گوجه فرنگی از آبکش، حبه ها را برمی دارند.
مارینارا، نوعی سس گوجه فرنگی است که در تهیهٔ آن از گوشت استفاده نمی کنند. در تهیهٔ این نوع سس، گوجه فرنگی و انواع چاشنی ها و ادویه جات به کار می رود. سس گوجه فرنگی، خود در تهیهٔ بسیاری از سس ها به عنوان مادهٔ اولیه به کار می رود.
عکس سس گوجه فرنگی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس