سس چدار

دانشنامه عمومی

سس چدار
سس چدار، سس پنیر چدار یا سس پنیر یک سس سنتی است که در آشپزی انگلیسی استفاده می شود. این سس بر پایه سس بشامل است که به عنوان یکی از سس های مادر شناخته می شود و پنیر چدار. می توان آن را معادل انگلیسی سس مورنی فرانسوی[ ۱] ( خود نوعی از سس بشامل که به طور سنتی با نیمی از گرویر و نیمی پارمزان مخلوط می شود ) مشاهده کرد. این سس با افزودن مقداری پنیر چدار به سس سفید تهیه می شود و سپس با استفاده از خردل انگلیسی، سس Worcestershire و فلفل در میان مواد دیگر چاشنی می شود.
می توان آن را هم به عنوان سس آماده و هم به صورت پودر در سوپرمارکت های بریتانیا خریداری کرد. در ایالات متحده، سس چدار تولید انبوه با نام تجاری Ragú عرضه می شود و به آن «سس چدار دوگانه» می گویند. [ ۲]
سس چدار را می توان به روش های مختلفی از جمله ریختن روی گوشت، انواع پاستا، سبزیجات و حتی به صورت دیپ استفاده کرد. [ ۳] در تهیه انواع غذاهای بریتانیایی از جمله موارد زیر استفاده می شود:
پای ماهی
• ماکارونی و پنیر[ ۴]
• پنیر گل کلم[ ۵]
• پارمو
• لازانیا
عکس سس چدار
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران