راگو

/rAgo/

فرهنگ معین

(گُ ) [ فر . ] (اِ. ) غذایی که از گوشت ران گوساله یا گوسفند، هویج ، سیب زمینی ، لوبیا سبز و مانند آن ها تهیه شود.

دانشنامه عمومی

راگو یک سس گوشت مبنا است که اغلب با پاستا دمای سرو می شود. راگو دارای ریشه ایتالیایی است. [ ۱]
عکس راگو

راگو (غذا). راگو ( به فرانسوی: ragoût ) نوعی خورش پرچاشنی فرانسوی است که شباهتی نسبی به تاس کباب ایرانی دارد.
روش کلی تهیهٔ راگو شامل پخت آهسته روی حرارت کم است. مواد لازم اصلی زیادی برای آن وجود دارد؛ راگو را می توان با گوشت یا بدون آن تهیه کرد، طیف گسترده ای از سبزیجات در آن قابل استفاده است و می توان به آن چاشنی و ادویهٔ زیادی اضافه کرد.
عکس راگو (غذا)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

مترادف ها

ragout (اسم)
راگو

پیشنهاد کاربران

بپرس