موله ( به اسپانیایی: Mole ) نوعی سس و مرینیت مرسوم در آشپزی مکزیکی می باشد. امروزه در مکزیک اصطلاح موله برای تعدادی از سس ها، برخی کاملاً متفاوت، شامل مولهٔ سیاه، قرمز، کلرادو ( به انگلیسی: Colorado ) ، زرد، سبز، آلمندرادو ( به انگلیسی: almendrado ) ، دِ اولا ( به انگلیسی: de olla ) ، هواکسموله ( به انگلیسی: huaxmole ) ، گوآکاموله و پیپیان ( به انگلیسی: pipián ) استفاده می شود. معمولاً، سس موله دارای یک نوع میوه، فلفل تند، آجیل و ادویه جاتی مانند فلفل سیاه، دارچین و زیره سبز می باشد. خارج از مکزیک، موله معمولاً به مولهٔ پوبلانو ( به انگلیسی: poblano ) اشاره دارد.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: سس موله