فرهنگ فارسی
دانشنامه عمومی
سس ماهی ( به انگلیسی: Fish sauce ) یک چاشنی است که از ماهی و نمک تهیه شده است. این ترکیب به عنوان یک عنصر اصلی در غذاهای مختلف در آسیای جنوب شرقی و آسیای شرقی، به ویژه برمه، کامبوج، فیلیپین، تایلند، لائوس و غذاهای ویتنامی است، که از جمله خصلت این سس بوی خیلی بد و تند و تیز آن است.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: سس ماهی
پیشنهاد کاربران
سس ماهی ؛ رجوع به �ماهی ریش دار� ( شماره 45 ) شود.