سس تارتار

دانشنامه عمومی

سس تاتاری یک سس سفید غلیظ می باشد که از سس مایونز درست می شود. سس مایونز با خیار شور، جعفری تازه، ترخون، آب لیموترش و پیاز که به خوبی خرد شده باشند مخلوط می شود. می توان به آن خردل اضافه کرد. از آن به وفور برای طعم دادن به غذاهای دریایی استفاده می شود. به سس مایونز آن می توان ادویه های آماده اضافه کرد. برای افزودن طعم به آن می توان پوست لیموی تازه ( لیموی زرد ) کمی در آن رنده کرد. نام سس از تارتارها که مردمی ترک زبان در روسیه می باشند گرفته شده است. در حقیقت این سس توسط فرانسوی ها اختراع شده است که آن را به عنوان چاشنی با استیک تارتار سرو می کردند.
عکس سس تارتارعکس سس تارتار
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس