سس بادام زمینی

دانشنامه عمومی

سس بادام زمینی ( انگلیسی: Peanut sauce ) یا سس ساتای ( سس ساته ) ( انگلیسی: satay sauce ( saté sauce ) ) یا بامبو کاچانگ ( انگلیسی: بامبو کاچانگ ) یا سامبال کاچانگ ( انگلیسی: sambal kacang ) یا پشل ( انگلیسی: pecel ) یک سس اندونزیایی است که از بادام زمینی برشته شده یا سرخ شده تهیه می شود که به طور گسترده در غذاهای اندونزیایی و بسیاری از غذاهای دیگر در سراسر جهان استفاده می شود. [ ۲]
سس بادام زمینی همراه با گوشت و سبزیجات استفاده می شود و به گوشت سیخ شده کبابی مانند ساتای طعم می بخشد، [ ۳] و روی سبزیجات به عنوان سس سالاد مانند گادو - گادو یا به عنوان دیپ استفاده می شود.
عکس سس بادام زمینیعکس سس بادام زمینی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران