سس بادام زمینی ( انگلیسی: Peanut sauce ) یا سس ساتای ( سس ساته ) ( انگلیسی: satay sauce ( saté sauce ) ) یا بامبو کاچانگ ( انگلیسی: بامبو کاچانگ ) یا سامبال کاچانگ ( انگلیسی: sambal kacang ) یا پشل ( انگلیسی: pecel ) یک سس اندونزیایی است که از بادام زمینی برشته شده یا سرخ شده تهیه می شود که به طور گسترده در غذاهای اندونزیایی و بسیاری از غذاهای دیگر در سراسر جهان استفاده می شود. [ ۲]
سس بادام زمینی همراه با گوشت و سبزیجات استفاده می شود و به گوشت سیخ شده کبابی مانند ساتای طعم می بخشد، [ ۳] و روی سبزیجات به عنوان سس سالاد مانند گادو - گادو یا به عنوان دیپ استفاده می شود.

این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفسس بادام زمینی همراه با گوشت و سبزیجات استفاده می شود و به گوشت سیخ شده کبابی مانند ساتای طعم می بخشد، [ ۳] و روی سبزیجات به عنوان سس سالاد مانند گادو - گادو یا به عنوان دیپ استفاده می شود.


wiki: سس بادام زمینی