ساتای

دانشنامه عمومی

ساتای ( Satay ) یا ساته در زبانهای اندونزیایی و مالایی به غذایی گفته می شود که شامل گوشت کبابی به سیخ کشیده شده و چاشنی زده همراه با سس است. [ ۱] ساتای ممکن است از تکه یا قطعات گوشت جوجه، گوشت گوسفند، گوشت گاو، گوشت خوک، ماهی یا سایر گوشت ها یا توفو تشکیل شود. سیخ چوبی ممکن است از گیاهان مختلی مانند نارگیل، نخل یا بامبو تهیه شوند که بامبو از بقیه رایج تر است. این گوشت ها روی آتش چوب یا زغال به صورت گریل شده یا کبابی تهیه می شوند و سپس همراه با ادویه مختلف سرو می شوند.
ساتای از جاوای اندونزی منشأ گرفته است. [ ۲] [ ۳] [ ۴] این غذا تقریباً در هر نقطه در اندونزی قابل دسترس است که آن را تبدیل به یک غذای ملی کرده است. [ ۵] [ ۶] ساتای همچنین در بسیاری دیگر از کشورهای جنوب شرقی آسیا از جمله مالزی، سنگاپور، برونئی، تایلند، فیلیپین، تیمور شرقی و همچنین در سورینام و هلند رایج است. اندونزی و سورینام در گذشته مستعمره هلند بوده اند.
عکس ساتایعکس ساتایعکس ساتای
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس