سس اسپانیول

دانشنامه عمومی

سس اسپانیول ( انگلیسی: Espagnole sauce ) از سس های فرانسوی و یکی از پنج سس مادر آگوست اسکوفیر در آشپزی کلاسیک فرانسوی است. اسکوفیر رسپی سس را منتشر کرد و تا به امروز استفاده میشود.
سس اسپانیول دارای طعم و عطر به شدت قوی می باشد و کمتر به طور مستقیم بر روی غذا استفاده می شود. سس اسپانیول همانند سس های دیگر فرانسوی پایه بسیاری از سس های در سراسر دنیا می باشد.
به طور سنتی سس اسپانیول از آرد و کره تفت داده ( روو ) ، استاک گوشت یا آب، سبزیجات استاک، ادویه جات و پوره گوجه فرنگی تهیه می شود و در کنار بسیاری از غذاهای گوشتی سرو می شود.
گمانه زنی دربارهٔ نام و تاریخچه این سس بسیار است، برخی معتقدند این سس اتصال آشپزی فرانسوی و اسپانیایی است و برخی دیگر نیز معتقدند یک آشپز اسپانیایی با یکی از درباریان لویی سیزدهم ازدواج می کند و بعد از ساخت و ابداع آن، این سس را به افتخار او سس اسپانیول نامگذاری می کنند
عکس سس اسپانیول
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس