سس استیک

دانشنامه عمومی

الگو:Steakسس استیک یک سس تند است که معمولاً به عنوان چاشنی گوشت گاو در ایالات متحده سرو می شود. دو تا از تولیدکنندگان عمده آن شرکت های بریتانیایی هستند و سس آن شبیه به " سس قهوه ای " غذاهای بریتانیایی است. [ ۱]
سس استیک معمولاً قهوه ای رنگ است و اغلب از گوجه فرنگی، ادویه جات ترشی جات، سرکه و کشمش و گاهی آنچوی تهیه می شود. طعم آن یا ترش یا شیرین است، با طعمی فلفلی شبیه به سس ووسترشر. سه برند اصلی در ایالات متحده عبارتند از لی و پرینز بریتانیا، هاینز ۵۷ ایالات متحده، و سس A1 هندرسون بریتانیا که زمانی در ایالات متحده با نام "A1 Steak Sauce" فروخته می شد و سپس به " A. 1" تغییر نام داد. سس ". همچنین برندهای منطقه ای متعددی وجود دارند که دارای انواع پروفایل های طعم هستند. چندین شرکت کوچکتر و تولیدکنندگان تخصصی سس استیک را نیز تولید می کنند، و اکثر فروشگاه های زنجیره ای عمده خواربار فروشی مارک های دارای برچسب خصوصی را ارائه می دهند. این سس ها معمولاً طعم کمی شیرین A1 یا Lea & Perrins را تقلید می کنند.
سس استیک هاینز که توسط شرکت هاینز تولید می شود، بر خلاف سایر سس های استیک است که دارای رنگ متمایز نارنجی مایل به زرد تیره است و طعم آن بیشتر شبیه سس کچاپ است که با دانه خردل چاشنی شده است. هاینز زمانی این محصول را به عنوان مزه «مثل سس کچاپ با ضربه» تبلیغ کرد. [ ۲]
عکس سس استیک
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس