سرخ کردن تابه ای
فرهنگستان زبان و ادب
دانشنامه عمومی
سرخ کردن تابه ای ( انگلیسی: Pan frying ) یاسرخ کردن در تابه فرمی از سرخ کردن غذا است که با بکارگیری حداقل روغن پخت وپز یا چربی ( در قیاس با سرخ کردن سطحی یا روغن پزی عمیق ) مشخص می گردد که به طور معمول تنها به اندازه ای از روغن استفاده می شود که فقط سطح تابه چرب گردد. [ ۱] برای مواد خوراکی چرب همچون بیکن، ممکن است نیازی به افزودن روغن یا چربی نباشد. این تکنیک به عنوان مدلی از سرخ کردن، به روغن یا چربی به عنوان واسطهٔ انتقال حرارت اتکا دارد، [ ۱] در این روش، عمل سرخ کردن باید در مدت زمان و درجه حرارت مناسبی انجام پذیرد تا غذا نسوخته یا بیش از حد پخته نشود. [ ۲] سرخ کردن تابه ای می تواند رطوبت داخل مواد غذایی همچون گوشت و خوراک دریایی را حفظ کند. [ ۳] به طور معمول در این تکنیک از سرخ کردن، ماده غذایی دست کم یکبار برگردانده می شود تا از پخت مناسب در هر دو طرف ماده غذایی اطمینان حاصل گردد. [ ۴] [ ۵] [ ۶] [ ۷]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: سرخ کردن تابه ای
پیشنهاد کاربران
پیشنهادی ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید